corina gielbert

Altijd erg tevreden. Nu minder. Deel van wat ik besteld heb blijkt toch niet leverbaar. Dat brengt mij in de problemen omdat ik dat pas heel kort voor de vakantie hoor. Ben ik niet gewend. Daarnaast... Altijd erg tevreden. Nu minder. Deel van wat ik besteld heb blijkt toch niet leverbaar. Dat brengt mij in de problemen omdat ik dat pas heel kort voor de vakantie hoor. Ben ik niet gewend. Daarnaast vind ik de levertijd te lang. Omdat ik trouwe klant ben bestel ik het ook bij Chilly, maar hierin ben ik wat teleurgesteld

Heel veel keuze.

Zoekfunctie is niet optimaal

D. van Beek

Veel keuze

Beste D. van Beek,
Beste D. van Beek,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons uitgebreide assortiment. Hopelijk mogen wij u snel weer verwelkomen in onze webshop, voor nu wensen wij u een fijne dag!

Fliesta Van der Goes-Wolters

Prima ervaring!

Vriendelijkheid en service

Nvt

Ellen

Prima, levering verloopt soepel

Snelle service

CMM Kamphuis

Prima service met wijziging bestelling

Goed aanbod

Levering kon wat sneller

Beste CMM Kamphuis,
Beste CMM Kamphuis,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod. Uiteraard doen wij ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen, mochten er toch vertragingen zijn proberen wij u daar altijd zo snel mogelijk van op de hoogte te brengen. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop, en voor nu een hele fijne dag!

Rossana Kerklaan

Fijn bedrijf. Groot assortiment. Denken mee indien er zich problemen voor doen met de bestelling.

Groot assortiment

Christel de Haan-van Rijn

Mooie badkleding. Online besteld.

Mooie badkleding. Vriendelijkheid van medewerkers aan de telefoon. (winkel). Netjes verpakt met papier en vriendelijk kaartje erbij.

Snellere levering en terugbetaling van retouren. Vorige week 1 artikel teruggestuurd en nog niets van vernomen. Deze week nog iets anders besteld en dat duurt nog een paar weken voor het komt. Snellere levering en terugbetaling van retouren. Vorige week 1 artikel teruggestuurd en nog niets van vernomen. Deze week nog iets anders besteld en dat duurt nog een paar weken voor het komt.
Op website staat bij de badkleding weinig tot geen informatie over stof of extra voering. Bij veel artikelen ook geen foto's van de achterkant van het badpak/bikini.

Stefanie

Snelle, nette levering

Ruime collectie, snelle levering

Beste Stefanie,
Beste Stefanie,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze collectie en de levering van uw bestelling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop, en voor nu een hele fijne dag!

Jolanda Van Asperen

In de winkel deskundig geholpen nabestelling producten mogelijk

Keuze assortiment

Snellere levering en wellicht brievenbus pakketjes ipv doosjes koffie corner leestafel in de winkel

marleen seggelen

Duidelijk

snel

Gratis retour sturen als het niet past