Marjan Smeitink

Superservice en heel aardige medewerkers!

Superservice, heel veel keus, leuke en deskundige medewerkers

Geen verbeterpunten

Annabel Ottenhof

Super tevreden! Het duurde wat langer om mijn bestelling te leveren maar ik werd netjes op de hoogte gehouden dus dat was erg fijn. Hoewel ik het makkelijk vond om online te bestellen kom ik graag... Super tevreden! Het duurde wat langer om mijn bestelling te leveren maar ik werd netjes op de hoogte gehouden dus dat was erg fijn. Hoewel ik het makkelijk vond om online te bestellen kom ik graag een keer langs in de winkel.

Fijn dat jullie een breed scala aan maten hebben!

n.v.t.

Beste Annabel Ottenhof,
Beste Annabel Ottenhof,
Bedankt voor het plaatsen van uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over het verloop van uw bestelling en de communicatie met onze klantenservice. Wij verwelkomen u graag een volgende keer bij ons in de winkel!

Lonneke Kanters

Drie slips on line besteld, duurde enige tijd, maar alles goed verlopen

Ik bestel jullie leveren, wat valt daar over te zeggen?

Liesbeth Lamein

Duidelijke foto’s

Graag aangeven dat pakketjes alleen op post.nl punten worden afgeleverd en de klant dan zelf laten kiezen welk punt.

Beste Liesbeth Lamein,
Beste Liesbeth Lamein,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van een review. U kunt bij het bestellen kiezen voor een thuis levering of voor het afleveren bij een PostNL pakket punt, bij de laatste keuze kunt u kiezen tussen verschillende pakket punten bij u in de buurt. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en graag tot ziens!

Nancy van Deuveren

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Goede service en sneller geleverd dan eerst aangegeven. Gemakkelijk om te ruilen in de winkel

Iets meer informatie bij het product, bv of het normaal valt of juist kleiner of groter.

Petra Kruijmer

Perfect

Prima donna merk en service

Meer primma donna F95

Particulier

Goede service, belde of het artikel snel geleverd kon worden, met goede uitleg zou het pas eind van de maand binnen zijn. Uiteindelijk kreeg ik het artikel binnen 1 week geleverd. Dankjewel voor... Goede service, belde of het artikel snel geleverd kon worden, met goede uitleg zou het pas eind van de maand binnen zijn. Uiteindelijk kreeg ik het artikel binnen 1 week geleverd. Dankjewel voor deze snelle levering.

Vriendelijke en goed telefonisch gesprek duidelijke uitleg en er niet om heen draaien

Nvt

Nanette Bakker

Fijne persoonlijke dienstverlening

Grote sortering

Eric

Positief

Reactiesnelheid op per mail gestelde vraag. Vlot verlopende retourprocedure.

In een eerste mailing is het een beetje zoeken naar de leveringsdatum. Het was ook 10 dagen wachten op het bestelde artikel.

Doreen Van der Schoot

Handig om te bestellen.

Groot assortiment

Levering duurt lang, mogelijk niet op voorraad?

Beste Doreen Van der Schoot,
Beste Doreen Van der Schoot,
Allereerst bedankt voor de genomen moeite om een review achter te laten. Wij werken met twee voorraden. Onze eigen voorraad en die van onze leveranciers. Als het bij ons op voorraad is krijgt u uw bestelling in twee werkdagen geleverd. Als wij bij onze leverancier moeten bestellen hanteren wij een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. U wordt daarnaast via de mail op de hoogte gehouden van de levering van uw bestelling. Wij hopen dat onze werkwijze hiermee duidelijker is voor u. Voor nu wensen wij u een fijne dag!