Mary Severins

Prima keuzemogelijkheden, prettige klantvriendelijke site

overzichtelijk, klantgericht

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste Mary Severins,
Beste Mary Severins,
Bedankt voor het plaatse van uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons uitgebreide assortiment en onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Het ChillyHilversum team.

Gerrie Keijl

Alleen maar goed

Zij staan voor service.

Annette Kimman

Online en aankopen in winkel zelf prima service

Advies in winkel

Levertijden <> vooruitbetaling

Judith Neomagus

Zeer goede service.

Goede communicatie.

Op de site accuratere levertijd.

D Sandbergen

Heel,plezierig

prima

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste D Sandbergen,
Beste D Sandbergen,
Bedankt voor het plaatsen van uw feedback. Wij vinden het fijn om te lezen dat u het online shoppen bij ons plezierig heeft ervaren, en u ons zou aanbevelen. Dank daarvoor! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Het ChillyHilversum team.

Heidi Leek

Het is voor mij de 3e keer dat ik iets bestel via de site

Veel keuzes goede prestatie

Ik heb er zowel ondergoed als badmode aangeschaft.

Breed assortiment.

Ik mis de wat meer bijzondere badmode, wat er nu is is ook op andere sites verkrijgbaar. Een wat luxer segment toevoegen zou ik interessant vinden met met wat meer bijzondere bikini’s.

Ik...

Ik mis betaalmogelijkheden zoals afterpay en klarna.

De website is wat traag.

Ik ervaar de levertijd als zeer lang. Ik moet er soms een paar dagen op wachten, dat vind ik echt te lang.

Dat ik retour kosten en verzendkosten moet betalen vind ik een slechte service. Ik vind dat beiden kostenloos zouden moeten zijn.

D. Baas

Hele fijne winkel. Het winkelpersoneel is vriendelijk. Ik word altijd goed geholpen.

Groot assortiment en vriendelijk personeel.

Marleen Van Eyck

De bikini die ik bestelde was aanvankelijk niet meer beschikbaar in mijn maat. Het Chilly-team heeft er echter alles aan gedaan om de bikini alsnog aan mij te bezorgen. Lovenswaardig hoe ze mij van... De bikini die ik bestelde was aanvankelijk niet meer beschikbaar in mijn maat. Het Chilly-team heeft er echter alles aan gedaan om de bikini alsnog aan mij te bezorgen. Lovenswaardig hoe ze mij van elke stap (vermoedelijke datum van levering of wijziging daarvan) stipt op de hoogte brachten. Niks dan lof voor dit bedrijf! Top!!!

Ze zetten zich in om de klant het gewenste artikel te leveren ook al vergt dit extra tijd.

Ik heb geen verbeter punten.

Hannah Geuchies

Vriendelijk en deskundig personeel. Veel keus, ook in de minder gangbare maten.

Het personeel is professioneel, ik werd plezierig geholpen door medewerkers die met me meedachten. Erg blij mee.

Misschien de pashokjes wat upgraden: de rode gordijnen komen wat massief over.