Hilde

Heel erg goed.

Keurig verpakt. Leuke persoonlijke note!

Sneller leveren.

Chris Petrus

Netjes afgeleverd maar erg traag verzonden

Goede foto’s, beschrijving wat summier

Betere beschrijvingen, sneller verzenden

Ineke Back-van Goethem

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Iris

Huh?

Goede producten, kwalitatief.

Lever tijden zijn echt te lang. Ik heb lang gewacht op iets wat uiteindelijk niet geleverd werd, zelfs na 2x een alternatief te hebben gekozen. Beloftes werden niet waar gemaakt. De bikini die ik... Lever tijden zijn echt te lang. Ik heb lang gewacht op iets wat uiteindelijk niet geleverd werd, zelfs na 2x een alternatief te hebben gekozen. Beloftes werden niet waar gemaakt. De bikini die ik wel ontving is weer van hele fijne kwaliteit.

Maartje Bijlaard-van der Zee

Een heel mooi bedrijf met hele fijne medewerkers

Dat ze je alle aandacht geven en veel geduld

Die heb ik niet

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste Maartje Bijlaard-van der Zee,
Beste Maartje Bijlaard-van der Zee,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop, en verwelkomen u graag een volgende keer weer bij ons op de webshop of natuurlijk in de winkel!
Het ChillyHilversum team.

L Westland

Duidelijk beschreven

Misschien de levering wat sneller

cm kreek

Fijn en correct bedrijf ,met een goed advies

Kwaliteit

geen verbeterpunten

Nele Dhondt

Super goede service! Online een bestelling gedaan, bestelling was net gedaan en toen dacht ik eraan dat ik eigenlijk toch beter met een andere maat zou zijn. Contact opgenomen met de klantendienst... Super goede service! Online een bestelling gedaan, bestelling was net gedaan en toen dacht ik eraan dat ik eigenlijk toch beter met een andere maat zou zijn. Contact opgenomen met de klantendienst en zij hebben dat onmiddellijk aangepast naar de juiste maat. Super blij met mijn nieuwe lingeriesetje en met deze service!

Goede service!

Sabine Di Fiore

Super service en wondermooie producten en leuk persoonlijk kaartje in pakket ❤️

Alles!

H Vaandering

Super bedrijf
Super bedrijf
Klantcontact was erg goed ook al ben ik er niet persoonlijk in de winkel geweest maar heb online besteld . Ze namen zelf telefonisch contact op omdat iets niet meer leverbaar was.
Toch hebben ze alles gedaan wat in hun vermogen lag om ons alsnog te helpen helaas is dit niet gelukt maar komt het binnenkort toch goed maar duurt het alleen wat langer.
Ik ben ontzettend te spreken over hun klantvriendelijkheid en hun directe contact super ga zo door daar scoor je punten mee.👌
Groet H. Vaandering

Review zegt alles al.

Iets meer informatie over het product zelf (wel of niet voorgevormd) welk materiaal e.d.

Reactie Chillyhilversum.nl:

Beste H Vaandering,
Beste H Vaandering,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze klantenservice, ook wanneer een artikel uit uw bestelling helaas niet meer leverbaar bleek te zijn. Wij zullen uw verbeterpunten intern meenemen.
Het ChillyHilversum team.