Chantal

Keurige service

Groot assortiment

Twas mij niet helemaal duidelijk dat sommige artikelen niet direct op voorraad zijn. Het staat er wel als je goed leest.

Agnes Schreurs

Absolute aanrader!

prima service

Beste Jan De Waele,
Beste Jan De Waele,
Bedankt voor het plaatsen van uw review. Fijn om te lezen dat u ons als bedrijf zou aanraden! Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer bij ons op de webshop of in de winkel!
Het ChillyHilversum team.

Karin van Vliet

Super meedenkend en service is top!

n.v.t.

n.v.t.

Jolanda van Hekke

Over het geheel goed

Meestal snelle levering

Als er problemen zijn met een levering zou het fijn zijn als je een berichtje zou krijgen. Nu hoorde ik lange tijd niets en ben ik zelf gaan bellen.

M

Slechte service! Een antwoordnummer etiket in de envelop doen en wat doet over komen alsof dit een goede service is, maar dan vervolgens zonder pardon en eerdere uitgeleg €5,- verrekenen! Wat een... Slechte service! Een antwoordnummer etiket in de envelop doen en wat doet over komen alsof dit een goede service is, maar dan vervolgens zonder pardon en eerdere uitgeleg €5,- verrekenen! Wat een kut service!! Dit heet naaierij en dat zal ik iedereen laten weten

Betalen voor retourneren zonder hier van te voren over te communiceren is consumenten besodemieteren

Beste Mirjam Danen,
Beste Mirjam Danen,
Wij vinden het heel jammer dat u niet tevreden bent over onze service. Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en te informeren. Op onze site staat duidelijk vermeld dat wij onder de € 65,00 verzendkosten rekenen. Bij een retourzending komen die te vervallen en betaald u éénmalig € 5,00 kosten voor het versturen en verwerken van uw bestelling. Mocht u een artikel willen ruilen mag dat altijd gratis. Deze procedure staat uitgebreid op onze site te lezen en vermelden wij ook als u telefonisch contact met ons zou zoeken. Middels een e-mail hebben wij getracht contact met u op te nemen, helaas heeft u hierop nog niet geantwoord. Wij vinden het vervelend dat u met zulk ongepast taalgebruik reageert op onze werkwijze.

henk heitbrink

goed op de hoogte gehouden van de bestelling

nvt

Beste henk heitbrink,
Beste henk heitbrink,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van uw feedback. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie met onze klantenservice. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Het ChillyHilversum team.

Brigitte

Levering neemt iets meer tijd in beslag maar er wordt met veel zorg de spulle ingepakt.
De afwikkeling na retour super snel en goed op de hoogte gehouden.

Verzorgd ingepakt

Renske Noteboom

Prima service

Veel keus en scherp geprijsd.

Lisette Struik-bouwhuis

Persoonlijke kaart bij de bestelling

Lange levertijd tov andere bedrijven. Meer dan een week gewacht