hanny van uden

Nette afhandeling.

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Geen verbeterpunten

Vera Pluym

Alles prima in orde!

alles mooi verpakt!

snellere leveringstijd

Inge Verhoeven

Prima zeker nog een aankoop bij doen

Klantenservice, site

Snelheid levering, maar is niet extreem traag

Jeannine Mertens

Uitstekend

Goede communicatie en snelle levering

Neen

E.A. Bes-Stet

Die is helaas maar zeer matig. Van alle artikelen die is heb besteld was de helft maar leverbaar, de basis producten. De rest, de meer luxe artikelen niet, of op zeer lange termijn. Dat werkt niet.... Die is helaas maar zeer matig. Van alle artikelen die is heb besteld was de helft maar leverbaar, de basis producten. De rest, de meer luxe artikelen niet, of op zeer lange termijn. Dat werkt niet. Als je iets bestelt wil je het nu. Hetgeen wat ik dan wel geleverd was was heel lang onderweg. Ik kom niet meer terug als klant helaas, de website ziet er zo mooi uit. Maar kan het niet waar maken in mijn ogen.

Nette communicatie van uw klantenservice

Zorg dat devoorraad op peil is.

Beste mevrouw Bes-Stet,
Beste mevrouw Bes-Stet,
Allereerst bedanken wij u voor de genomen moeite om een review achter te laten. Wij vinden het jammer te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Wij begrijpen uw teleurstelling.
Op dit moment ondervinden veel van onze leveranciers problemen met het naleveren en opnieuw produceren van series. Dit heeft in sommige gevallen te maken met tekorten in grondstoffen en onderdelen, soms ook met transport. We zijn ons er van bewust dat de levertijden en voorraden niet zo zijn als wij zouden willen maar doen ons uiterste best onze informatie up to date te houden. Wij hopen dat uw vertrouwen in ons misschien hersteld kan worden.
Met vriendelijke groeten,
Het ChillyHilversum Team

Kristine De Pauw

Ooit heel goed, nu slecht

Groot assortiment

Eerlijkheid wat betreft levertermijn. Mogelijkheid om na levering te betalen.

Beste mevrouw De Pauw,
Beste mevrouw De Pauw,
Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring zo teleurstellend is. Wij proberen juist zoveel mogelijk te informeren over de levertermijnen. Helaas is de leverancier van één van de door u bestelde artikelen getroffen door een zeer heftige en langdurige systeem storing. Daardoor hadden wij geen enkel zicht op een verwachte leverdatum. Wij hebben u via mails hiervan op de hoogte gebracht. Dit is pure overmacht.
De mogelijkheid tot betalen na ontvangst is wel aanwezig maar helaas beperkt tot Nederland.
Dit heeft te maken met de technische afhandeling van de after-pay methode.
Wij hopen dat u hier begrip voor kunt opbrengen en dat het vertrouwen in ons bedrijf hersteld kan worden.
Met vriendelijke groeten
Het Chilly Hilversum Team

Ankie Pijnenburg

Uitstekende ervaring

Internet verkoop waar je van op aan kan zeer goede service

Geen aan of opmerkingen

Jacqueline van der Kant

Her duurt erg lang voor dat de bestelling binnenkomt

Vriendelijke klantenservice

Iets ruimere marge nemen in vermelding levertijd

Margriet Scheepers

Veel keuze

Je moet te lang wachten op je product. Heel vervelend, wordt ook niet vermeld.

JF

Bh gekocht

Snelle service

Beste JF,
Beste JF,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het plaatsen van uw feedback. Wij vinden het fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en verwelkomen u graag een volgende keer weer bij ons op de webshop of in de winkel!
Het ChillyHilversum team.