9.6/10

herma van piekeren

Al aantal keren iets besteld en zeer snel

mooie site

ik zou meer overzicht in een lijst willen zien

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de feedback. Je kan in het filter heel eenvoudig een PDF maken (print repertoirelijst) van je selectie...
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

Projectkoorwie

Snel de nieuwste hits

je wil het eigenlijk helemaal horen het nummer. Soms (en zeker bij en medley) weet je niet zo goed wat je koopt

Reactie ChorusOnline:

Ook bedankt voor deze feedback, we laten al veel zien aan materiaal (PDF + audio) maar neem via de mail even contact op als het nodig is: we helpen graag.
Het kadootje voor het invullen van de...

Stephanie

Lekker snel en leuke songs. De instructie video voor het nieuwe project is super duidelijk. Mooi initiatief

snelheid, songkeuze, actueel

Top !!

Unity Hoenderloo

Liedjes die nu nog op de radio zijn en dus lekker meegezongen kunnen worden. Wij van Unity Hoenderloo zijn blij met ChorusOnline.

Voor elk soort koor of zanggroep is er wel een arrangement.

Het kerst arrangement zou wat uitgebreider mogen. Ons koor kan wel iets nieuws gebruiken. 2 tenor, 4 alt, 2 sopraan laag, 2 sopraan hoog.

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de mooie score... we proberen zo goed mogelijk te variëren tussen alle mogelijke stijlen.... maar, we houden het in de gaten !
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen...

Theaterkoor STem

Vlote levering van het bestelde

Snelheid

Wellicht aparte muziekpartijen ipv alles in 1 bestand

mooie review, goed begin van deze week ! Bedankt

ivo-jacqueline@zeelandnet.nl

Snelle levering. Goeie mp3 en bladmuziek

Snelle leve

?

Reactie ChorusOnline:

Zo is het, levering na betaling binnen 2 minuten en dan kan je meteen aan de slag.
Dank ! Het team is blij met deze review !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar...
Dank ! Het team is blij met deze review !!

Paula

Top!

snelle levering

Reactie ChorusOnline:

Kort en krachtig, dank voor deze review !!

Hans van Breugel

Altijd goede afhandeling!

Snelheid en gemak

Slecht te lezen pianopartituren (kleine nootjes)

Reactie ChorusOnline:

Oei, dan heb je misschien de index niet goed bekeken: er zijn aparte piano partijen meegeleverd (bij koor-combo versies).... anders even bellen, we helpen graag! 06-41577756
Het kadootje voor...

ivanka den otter

mooie arrangementen

weet er nog geen

Reactie ChorusOnline:

Fijn dat alles naar wens verloopt ! Dank voor de review !!

Anita van de Graaf

Altijd goed