9.6/10

wafmvgeffen@gmail.com

Prima ervaring!

duidelijke website, snelle levering, makkelijk contact maken

Ik vind € 50 voor When I need a friend voor 20 leden wel wat veel!!

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de goede review. De prijs die je noemt klopt helaas niet... bekijk de webshop even goed of mail ons.
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

Rinie Verwijs

Ik heb al verschillende koorstukken van ChorusOnline besteld en gebruikt. Ik ben erg tevreden.

Ideaal: complete pakketten supersnel in je mailbox voor een alleszins redelijke prijs.

Reactie ChorusOnline:

Super ! Dank en wij gaan op deze wijze verder !
ChorusOnline

Goede voorlichting, prima arrangementen en nette service

Persoonlijk

Waarvoor dank !!

Nvt

(Bewerkt)

Ik zing niet in een koor.

Gaat prima

Niets tot nu toe

Mrs Jones

Nummers bekijken, luisteren, in je winkelwagentje en 5 minuten later kan je al aan de slag! Top!

Snelheid, duidelijkheid

Mooie score: DANK !!

Snelle levering en mp3 zijn superhandig

Extra pagina pdf erbij

Reactie ChorusOnline:

Prima rapport zo... extra pagina PDF, we weten niet goed wat je hiermee bedoelt...

Snel , uitdagend en goed

snelheid en contact

nog meer ingezongen files!

Reactie ChorusOnline:

VocalTracks, we doen ons best om steeds weer met nieuwe titels te komen, het is gewoon hééél veel werk om dit aan te leveren !
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je...

Altijd goed!

snelle levering

Reactie ChorusOnline:

in deze rare tijden is het toch heel fijn om te merken dat onze klanten zo tevreden zijn over onze (pop)koor arrangementen !! Dank hiervoor !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt...
ChorusOnline

Prima, soms kleine foutjes in de partituur.

Toegankelijk

Arrangementen op foutjes controleren

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de mooie cijfers. Foutjes,...de eerste partituur die 100% foutvrij is moet helaas nog geboren worden... des al niettemin controleren we uitvoerig voordat een arrangement gepubliceerd... Dank voor de mooie cijfers. Foutjes,...de eerste partituur die 100% foutvrij is moet helaas nog geboren worden... des al niettemin controleren we uitvoerig voordat een arrangement gepubliceerd wordt.

Theo

Geweldig prima service

Snelheid van leveren

Makkelijker review schrijven

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de goede scores. We hebben echter geen idee hoe we het schrijven van een review nog makkelijker kunnen maken... op toegezonden linkje klikken en schrijven.... Hoe dan ook:
Het kadootje...