9.6/10

Snelle levering van goede arrangementen

Leuk dat er ook gratis arrangementen beschikbaar zijn

Nvt

Reactie ChorusOnline:

Geniet ervan ! En hopelijk zien we jullie terug op de webshop !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

Bea Hekkelman

Prima! Al vaker wat besteld. Mooie arrangementen.

Snel, betaalbaar.

Losse partituren per onderdeel in plaats van 1 hele grote pdf

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de mooie review. Op de site is bij FAQ een duidelijke uitleg over het splitsen van de PDF-file. Technisch is het (momenteel) niet haalbaar allemaal losse PDF-jes te verzenden...
Het...

yvonne rooda

Lekker snel en overzichtelijk.

Mooie lay out. Overzichtelijk.

Ik zou meer willen weten over wat de criteria zijn voor de moeilijkheidsgraad.

Reactie ChorusOnline:

Mooi rapportcijfer.... waarvoor dank !!
Dat willen we graag uitleggen als het nodig is, even bellen gaat dan het snelst: 06-41577756
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen...
Mooi rapportcijfer.... waarvoor dank !!
ChorusOnline

Gaat supervlot, telkens zonder problemen

zeer vlot en behulpzaam

Reactie ChorusOnline:

Fijn dat onze service op deze manier overkomt. Onze insteek: als het kan reageren we binnen 15 minuten. Dank voor de positieve review !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt...

PUUR

Snelle reacties, ook als je een vraag hebt

Bij vragen wordt er vrijwel gelijk gereageerd

Reactie ChorusOnline:

De schermen die we gebruiken voor het arrangeren staan ook open voor de mailtjes die binnenkomen. Vandaar dat we zeer snel kunnen reageren.
Dank voor de positieve beoordeling, dat doet het team...
Dank voor de positieve beoordeling, dat doet het team goed in deze rare tijden....
ChorusOnline

Super snel de bladmuziek op je mail en direct bruikbaar.
Ruime keuzes in welk soort zoals acapella/light/gemengd etc.

Goede voorbeeld PDF en Files

Meer vocal tracks gebruiken als MIDI, is makkelijker voor koren

Reactie ChorusOnline:

Ondanks Corona gaan we gewoon door !! En... genieten we misschien nog wel meer van zo'n fijne review ! Dank je wel !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...

Popkoor DAzzLE/ Ria te Lindert

Uitgebreid pakket ontvangen,en een zeer snelle verzending.

Duidelijke omschrijving van de nummers

Reactie ChorusOnline:

Goed om te lezen dat alles duidelijk was op de site ! Dank voor de review en de mooie score.

veel info

ik moet erg zoeken door de vele plaatjes

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de feedback... wij hebben inderdaad gekozen voor een visuele aanpak... maar met de juiste filters kan je snel tot de selectie/title komen waar je naar op zoek bent.
Het kadootje voor...

Popkoor EQuality

Super goed en klantvriendelijk geholpen. Prima en uitdagende arrangementen.

Mooi uitgewerkte arrangementen, veel keuze, prima service.

N.v.t.

Reactie ChorusOnline:

Prachtige rapportcijfers voor ons team: dank je wel, leuk om zo de dag te starten !!
ChorusOnline

Uitstekende service en snelle reactie

Zie boven

Gebruik van eventuele kortingscode was mij niet altijd duidelijk