9.6/10

Zangwerkplaats Gorinchem

Wij gebruiken af en toe arrangementen van Chorus online. Het fijne voor ons is dat er verschillende nivo's/bezettingen worden aan geboden omdat wij met leeftijd en nivo geroepen werken.

Overzichtelijke site, heldere indeling.

De originaliteit en manier van arrangeren verschilt wel eens per lied. Het ene is sterker qua arrangement dan het ander. Het loopt soms ook achter de actualiteit aan. Voor een tienergroep vind ik... De originaliteit en manier van arrangeren verschilt wel eens per lied. Het ene is sterker qua arrangement dan het ander. Het loopt soms ook achter de actualiteit aan. Voor een tienergroep vind ik niet erg veel dat in hun muzikale smaak valt.

Fijn dat er nu ook met vocaal tracks gewerkt gaat worden.

Divers repertoire en snelle reactie

Meer unieke stukken

Reactie ChorusOnline:

Fijne review met perfect rapportcijfer. Dank hiervoor.
We werken hard aan het leveren van VocalTracks, dat kost veel tijd...
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je...
Fijne review met perfect rapportcijfer. Dank hiervoor.
We werken hard aan het leveren van VocalTracks, dat kost veel tijd...
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

H. Meijer

Snelle levering, leuke aanbiedingen

De bestanden zijn direct te downloaden en te gebruiken

Reactie ChorusOnline:

Kort en krachtig... 10/10 score: dank !!
ChorusOnline

Mooie arrengementen; gemakkelijk zoeken en ultrasnelle levering. Top

Zoekfunctie

Geen idee

Reactie ChorusOnline:

100% kwaliteit, binnen 2 minuten in je mailbox.. zo willen we het hebben en ons team is blij dat dit gewaardeerd wordt !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je...
ChorusOnline

Duidelijke uitleg op de site.
Snelle levering.
Mooie arrangementen.

Goede en snelle levering en indien nodig persoonlijk contact.

Tracks "live " inzingen , dus inclusief tekst . Zou voor heel veel koorleden een uitkomst zijn !

Reactie ChorusOnline:

VocalTracks, daar zijn al een aantal titels van voorzien (met oranje sticker). Wij werken hard aan nieuwe titels met ingezongen oefenbestanden. Dank voor de review !!
Het kadootje voor het...

La-Why?

Handige site met demoversie (noten én luisterversie!)

Het is fijn dat je de arrangementen even kan beluisteren en bekijken, ook in de verschillende versies die beschikbaar zijn.

Reactie ChorusOnline:

Mooi, dan gaan we zo verder ! Dank voor de 10/10 score... het team is er blij mee.
ChorusOnline

Onze ervaringen zijn positief. Je krijgt datgene wat zelf uitzoekt. Prima!

Directe benadering door het juiste zoekargument.

Gewoon zo doorgaan.

Beloofd !

Leidsche Rijn Koor

Twee liederen voor koor besteld, snelle levering.

Persoonlijk contact. Geduldige telefonische hulp.
Menselijke maat in digitale tijden, heel aangenaam.

Als ik iets voor koor bestel dan ook alleen voor koor leveren.

Reactie ChorusOnline:

Mooie review , waarvoor dank! Veel koren hebben ook instrumentale begeleiding... ook die partijen leveren we in ons pakket. Splitsen van het omvangrijke PDF document is eenvoudig.
Het kadootje...

ascom

Waardeloos bestand hier kun je niks mee
veel te moeilijk meeste koren zoeken arrangementen in eenvoud
3 stemmig sopraan alt en bas

veel meer eenvoudige arrangementen maken
hier heb je niks aan

Oei, ...
Blijkbaar waren de voorbeelden op de webshop (PDF-demo en audio) niet voldoende om in te schatten of jullie koor met het arrangement aan de slag kon ?
Jammer !!
Chorus-LIGHT...
Oei, ...
Jammer !!
Chorus-LIGHT (SAB) zou toch moeten lukken, zeker ook omdat er in het filter veel arrangementen te kiezen zijn met betrekkelijke eenvoud: level I of II ( waarbij V zeer moeilijk is).
Gisteren hebben we tot 3 maal toe gebeld om te kijken of er sprake was van een misverstand, helaas kregen we niemand aan de lijn.
Onze reviews zijn 100% eerlijk... dus ook deze mag getoond worden !
Wij zijn ervan overtuigd dat onze arrangementen zeer goed aansluiten bij onze klanten.
Het ChorusOnline Team

G. Broer

Inspirerend assortiment

Prima zoekfunctie op de site.

Meer vocal tracks.

Reactie ChorusOnline:

Meer VocalTracks... we werken eraan... ook deze week komt er weer materiaal vanuit onze studios ! Het is veel werk om professionele opnames te maken. Dank voor de mooie review !!
Het kadootje...