9.6/10

Heel veel leuke arrangementen en fijn snel binnen.

Grote keuze ook in niveau

Over het algemeen vind ik de light versies niet zo mooi.

Reactie ChorusOnline:

Dank je voor de mooie rapportcijfers.
Dank je voor de mooie rapportcijfers.
Chorus-LIGHT niet zo mooi.... dat is de eerste keer in 12 jaar dat we dat horen.... 3 stemmig (zoals Chorus-LIGHT is op gezet..SAB) is natuurlijk een verschil met 4 stemmig, zou het daaraan kunnen liggen ?
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

KOEL creative productions

Heel prettig

Snelheid en de voorbeeld exemplaren

het zou fijn zijn om een stukje van het daadwerkelijke are te kunnen horen ipv het origineel

Reactie ChorusOnline:

Mooie start van deze week met een 10/10 score ! Dank hiervoor.

Popkoor Rebound

Altijd uitstekende ervaringen met Chorusonline. Makkelijke site, eenvoudig een bestelling plaatsen en daarna direct aan de slag met je aankoop. Top. En, indien nodig, altijd vriendelijke... Altijd uitstekende ervaringen met Chorusonline. Makkelijke site, eenvoudig een bestelling plaatsen en daarna direct aan de slag met je aankoop. Top. En, indien nodig, altijd vriendelijke telefonische ondersteuning.

De Vocal Tracks bij veel nieuwe nummers is een geweldige aanwinst waar wij bij ons popkoor graag gebruik van maken.

Meer Vocal tracks...

Reactie ChorusOnline:

Wordt aan gewerkt !! Dank voor de perfecte score !
ChorusOnline

Makkelijke zoekfuncties en snelle levering

Overzichtelijke website

Voor ons koor zou het handig zijn als we kunnen zoeken op partituren voor Vrouwenkoor SSA zonder (body)percussie

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de goede feedback... wordt meegenomen met een volgende ontwikkelronde.

MCA “Klankrijk”

Snel en goed

Betrouwbaar

Nvt

Reactie ChorusOnline:

Kort en krachtig: DANK voor de goede rapportcijfers !!

Erg snel en makkelijk

snel geregeld

Reactie ChorusOnline:

Mooie review, dank daar voor, hoewel we natuurlijk bij 'alles goed' liever een 10 hadden gezien ;)
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...

Super

Veel keus en duidelijk aangegeven wat je krijgt.

Geen.

Reactie ChorusOnline:

Lekker om zo deze maandag te starten ! dank voor de perfecte score : ons team werk hard om hoogwaardige koor/acappella arrangementen te publiceren.
Het kadootje voor het invullen van de review...

Kon. Koor St.Cecilia

Fijn en snelle levering. Ook fijn dat er MP3 bestanden toegevoegd zijn. Kunnen onze koorleden thuis studeren, ook al kunnen ze geen noten lezen. Heel handig.

Overzichtelijk

Reactie ChorusOnline:

10/10... weer een tevreden klant, Geniet van de arrangementen !! Wij zijn blij met iedereen klant die met een tevreden glimlach onze winkel verlaat.
Het kadootje voor het invullen van de review...
ChorusOnline

Geweldige site om je koorarrangementen te bestellen!

Snelheid en gemak van bestellen.

Reactie ChorusOnline:

En zo is het... supersnel je arrangement in huis... binnen enkele minuten na internetbetaling in je mailbox. dank voor de goede review !
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen...

F.Ista / La Mer

Al meerdere arrangementen aangeschaft en boven alles blijft de Supersnelle levering een heel sterk punt.

Snelheid en volledigheid van de bladmuziek.

Nog geen kunnen ontdekken

Reactie ChorusOnline:

Klopt, directe levering in je mailbox dus geen verzendingstijd/kosten.
Dank voor de 10/10 score !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
Klopt, directe levering in je mailbox dus geen verzendingstijd/kosten.
Dank voor de 10/10 score !!