Snelle service en altijd direct antwoord op vragen
duidelijke site en vlotte levering
duidelijke site en vlotte levering
Goede klantenservice
Geen verbeterpunten
Mooie review en prachtige score voor ons werk. Dank hiervoor !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.
Overzichtelijk en snel
nee , eigenlijk niet
Prachtige start van deze dinsdag zo ! Hartelijk bedankt voor de perfecte score !!
duidelijke partijen
De leden van mijn vrouwen popkoor ervaren sommige noten in de arrangemeneten als erg hoog... te hoog. Mooi en fijn als er soms ook wat lager gearrangeerd wordt.
Een zeer compleet pakket aan materiaal waarmee je als koor een perfect nummer neer kunt zetten.
Tip: gebruik vaker opnames van koren zelf om te laten horen bij de presentatie van de arrangementen op de site.
Dank voor deze prachtige review. We zijn momenteel aan het onderzoeken hoe we kwalitatieve opnames van koren kunnen laten zien... wordt vervolgd.
Het kadootje voor het invullen van de review...
veel recente nummers zijn beschikbaar
bestelde producten opslaan in jullie klantenbestand zodat als klant iets kwijt is of mist van een eerder aangekocht product, niet voor een 2e keer hetzelfde hoeft te kopen
Dank voor de mooie score. Wij helpen trouwens graag als er partijen ontbreken: we kunnen deze vaak kosteloos toezenden.
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je...
Netjes uitgewerkte arrangementen, goede oefenopnames, snelle levering.
Weet ik niet
Fijn fijn, goed om te horen dat jullie tevreden zijn !!
Gemak, snelheid en prijs
Het zou fijn zijn om ook te kunnen beluisteren hoe de nummers in koorversie klinken, d.m.v. MP3's gezongen door koren.
Dank voor de mooie review en feedback. We werken momenteel aan de VocalTracks, door onze pro's ingezongen.... dan kan je ook heel goed horen wat de bedoeling van het arrangement is.
Het kadootje...
supersnelle reactie
Klopt, SAB (Chorus-LIGHT) zijn uitermate geschikt voor koren met weinig mannen of middelbare scholen die graag 2-3 stemmige popmuziek willen zingen.
Dank voor de leuke review !
Het kadootje...
Erg complete versie. Heb arrangement nog niet echt kunnen uitproberen, maar ziet er zo op het oog goed uit.
Kunnen aangeven welke bezetting je nodig hebt.
Het aangeven van bezetting is bij de aanvraag van het proefarrangement zeker mogelijk: 6 'smaken' zelfs: 3x koor (+ piano en band) en 3 x acappella
Het kadootje voor het invullen van de review...