9.6/10

popkoor Zingsation

Geweldig. Ik had een suggestie voor een nieuw nummer doorgegeven. Nog geen 4 weken later was het verkrijgbaar

Binnen 5 minuten is alles geregeld.

Reactie ChorusOnline:

Ja hoor... weer een maximale score. Tevreden klanten en een tevreden team !
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.
ChorusOnline

Prima snelle service! We hebben heel veel zin om met dit arrangement aan de slag te gaan.

Reactie ChorusOnline:

Prachtig rapport voor het ChorusOnline Team, hier gaan we het weekend mee in : DANK !!

Eli

Zeer tevreden over de levering van de gekochte muziek. En mooie, volledige partituren.

Reactie ChorusOnline:

Goed om te horen dat onze arrangementen zo bevallen ! Dank !!

Agnes Paes

Duidelijke website en snelle verwerking van de
bestelling.

Reactie ChorusOnline:

Goed om te horen, waarvoor dank !!!
Het ChorusOnline Team is telkens weer blij met tevreden klanten.
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
Goed om te horen, waarvoor dank !!!
Het ChorusOnline Team is telkens weer blij met tevreden klanten.

Henk Glijn

Vandaag voor onze groep ons '1ste' arrangement gekocht.
Be my number two van Joe jackson.

Makkelijke site, mooi en leuk arrangement van Hans Kaldeway,
En nog als toetje...
Vandaag voor onze groep ons '1ste' arrangement gekocht.
Be my number two van Joe jackson.

Makkelijke site, mooi en leuk arrangement van Hans Kaldeway,
En nog als toetje een extra gratis arrangement erbij hatseflats.

We gaan er mee aan de slag.

Snel en overzichtelijk

We hebben nog geen Groepsnaam noemen het vooralsnog even GZN
Dat mocht niet van de website.... Kennelijk is een 3 letterig iets geen groep.. Zou aangepast mogen worden!

Reactie ChorusOnline:

Dank voor deze leuke review. Laten we hopen dat we jullie nog vaak terug zien op de shop !!

Lord's Moor Singers

Voor het eerst besteld. Prima tevreden. Fijn dat er direct oefenbestanden bij zitten voor de verschillende stemgroepen.

Reactie ChorusOnline:

Maximale score van een nieuwe klant. Welkom !! Geniet van het prachtige arrangement.

Gemengde koor Evergreen

Altijd snelle reactie en soepele afhandeling.
Prima arrangementen inclusief mp3-tjes van de verschillende stemgroepen, en dat voor een heel schappelijke prijs.
Wij doen graag zaken met...
Altijd snelle reactie en soepele afhandeling.
Wij doen graag zaken met ChorusOnline.

Reactie ChorusOnline:

Buitengewoon prettige review !! Wij zijn er blij mee.

Peter Wagenaar

Up to date met nieuwe nummers

Mooie arrangementen ook meteen compleet voor de band

Nog sneller nieuwe nummers ......

Reactie ChorusOnline:

Maximale score voor het ChorusOnline team, waarvoor dank.
We werken elke dag hard aan nieuwe nummers... maar inmiddels staan er zo'n 1780 arrangementen te wachten op je koor....
Het...
Maximale score voor het ChorusOnline team, waarvoor dank.

W.P. Dijkstra

Zoals altijd is de snelheid en de service van Chorus online meer dan goed.

Snelheid en kwaliteit

Compactere koorpartijen om papier te sparen.

Reactie ChorusOnline:

Prachtig rapport, waarvoor dank.
We merken dat inmiddels veel koorleden met tablet of soortgelijk apparatuur de repetities ingaan.
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen...
Prachtig rapport, waarvoor dank.

zangeres

Zeer vlotte service en duidelijke website

Het product staat direct in de email

Geen verbeterpunt maar een vraag, als het product in Midi (alleen de koorversie) aangeleverd zou kunnen worden, dan zou het helemaal fantastisch zijn.

Reactie ChorusOnline:

Bedankt voor de mooie review.
MIDI-files kunnen omgezet worden naar notatie en mogen we (in overeenkomst met de afspraken die we met de rechthebbende partijen hebben) niet verstrekken.
Het...
Bedankt voor de mooie review.