9.6/10

Theo

Geweldig mooi arrangementen

Snelheid van levering

Reactie ChorusOnline:

Een perfecte score, waarvoor dank ! Onze dag start weer goed :)
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

B. Ricke

Accuraat en snel. Zeer prettig materiaal om in te studeren!

Vnl. De onmiddellijke respons.

Zou ik echt niet weten.

Reactie ChorusOnline:

Dank voor deze mooie review! (Terugkerende) tevreden klanten zijn heel belangrijk voor ons !!

M. Semmekrot

Ik heb een arrangement gekocht en daarbij per ongeluk het pakket met ingezongen partijen aangeklikt (van 25 euro). Toen ik betaalde via Paypal kwam ik hier achter. Helaas kon ik mijn betaling niet... Ik heb een arrangement gekocht en daarbij per ongeluk het pakket met ingezongen partijen aangeklikt (van 25 euro). Toen ik betaalde via Paypal kwam ik hier achter. Helaas kon ik mijn betaling niet meer ongedaan maken. Ik heb direct contact gezocht met ChorusOnline via voicemail en mail. Ik kreeg na drie weken pas antwoord met het bericht dat het geld niet teruggestort kan worden. De ingezongen partijen gebruik ik niet en heb de mail niet eens geopend.
Ontzettend jammer dat er geen begrip is voor de situatie. Ik heb direct na de betaling gebeld. Binnen een minuut....

Hey, dit is jammer !
Hey, dit is jammer !
Zojuist hebben we nog middels mail contact gehad en uitgelegd dat teruggeven van digitale producten niet mogelijk is: het blijft uiteindelijk de verantwoordelijkheid van een klant om te controleren of de inhoud van de winkelwagen correct is. Hoe dan ook, geniet wel van het arrangement !!

Koor & More Klundert

Supersnelle levering en goede service! Duidelijke partituren en heel handig die oefenopnames erbij!

Alles was prima naar wens!

Alles is prima geregeld bij Chorusonline!

Reactie ChorusOnline:

Waarvoor dank ! 10/10 score, het team wordt er blij van.
ChorusOnline

Naast de snelle levering via de email, ook heel handig de ingezongen stukken. We gaan er met plezier mee aan de slag.

overzichtelijke website en goede keuzemogelijkheid voor je eigen specifieke koor

Mooie review !! Dank !!
ChorusOnline

Top website! Leuke nummers met goede orkestbanden in no time in je mailbox!

Reactie ChorusOnline:

Dank, dank,... we werken er hard aan om het iedere klant naar de zin te maken!

MJH Heesterbeek

Tevreden

Snel binnen

Top !!

Mooie arrangementen, snelle service

Makkelijk en snel

Meer ingezongen versies en bladmuziek groter lettertype

Reactie ChorusOnline:

Goede feedback waarvoor dank. Lastig, want een ander wil weer juist niet teveel pagina's...

Dodewaards Mannen Koor

Snelle toezending na opgave en betaling

goede bladmuziek die echt bij het koor hoort.

Reactie ChorusOnline:

Een voltreffer dus.... leuk om te horen !!

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk

Reactie ChorusOnline:

Kort en krachtig, dank !!