9.6/10

J.A.F.M. Lautenslager

Partituren en andere bestanden zijn snel en gemakkelijk te beoordelen

Vocal tracks

Graag een mogelijkheid om de partituren met een groter lettertype af te drukken

Reactie ChorusOnline:

Goed om te horen dat de arrangementen bevallen. Groter lettertype, dat is lastig want we willen ook weer niet al te veel pagina's gebruiken... misschien via mail contact opnemen om te kijken wat de... Goed om te horen dat de arrangementen bevallen. Groter lettertype, dat is lastig want we willen ook weer niet al te veel pagina's gebruiken... misschien via mail contact opnemen om te kijken wat de mogelijkheden voor jullie koor zijn....
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.
ChorusOnline

Supersnel. En natuurlijk een prima arrangement. We zijn er meteen mee begonnen. :)

Snelheid

Geen probleem, maar wij gebruiken de partituren voor de band niet dus. Misschien een aparte pdf voor het koor???

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de leuke review. Al het materiaal dat je niet meteen kan gebruiken goed opslaan, wellicht komt er een moment dat je met echte muzikanten een uitvoering wilt doen... dan is het een kwestie... Dank voor de leuke review. Al het materiaal dat je niet meteen kan gebruiken goed opslaan, wellicht komt er een moment dat je met echte muzikanten een uitvoering wilt doen... dan is het een kwestie van uitprinten en spelen....

Een oude bekende :-)

De ingezongen mp3's, zijn een echte meerwaarde voor de leden, top!

Gaat zo verder

Reactie ChorusOnline:

Hoi oude bekende ! Ontzettend leuk dat jullie ook nu weer voor ChorusOnline kiezen.
Geniet van het arrangement !!
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
Geniet van het arrangement !!

Jurriaan Grootes

Duidelijk alles te zien en te horen op de website, leuk arrangement van Rehab.

Veel keuze

ik kwam er pas bij bestellen achter dat ik op de engelse site zat en niet met Ideal kon betalen. verder is een overzicht van het bestelde vlak voor de betaling ook een goede gewoonte van veel webshops

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de goede feedback, we nemen het mee en mochten we mogelijkheden zien om het proces verder te verfijnen dan zullen we dat niet nalaten.
Het kadootje voor het invullen van de review...

Mary Van Beurden-Franken

Goed overzicht van de liedjes en het niveau

Reactie ChorusOnline:

Kort maar krachtig, waarvoor dank !
ChorusOnline

Na de bestelling krijg het nummer al direct binnen. Erg handig dat er mp3bandjes bij zijn om te oefenen.

Reactie ChorusOnline:

En ook nu weer een tevreden klant, een mooi begin van een nieuwe week: dank je !!

Zanggroep Cadans

Als bij ons koor op zoek gaan naar nieuwe arrangementen is Chorus Online de eerste site waarop we zullen gaan zoeken. Geweldig mooie arrangementen, betaalbaar en voor ons ook onmisbaar de oefenfiles.

Snelle levering, betaalbaar en oefenbestanden

Als er een arrangement niet in staat wat zijn dan de mogelijkheden?

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de mooie review. Als een titel niet aangeboden wordt: 'gewoon' contact opnemen via de mail en dan kunnen we beoordelen of de gevraagde titel interessant genoeg is.
Het kadootje voor...

Onbeperkt Talent

Onlangs pas deze site voor bladmuziek ontdekt. Wat mij betreft super. Leuke nummers, goeie arrangementen. En betaalbaar. Verder is het kunnen beluisteren / bekijken van de nummers goed geregeld.

Goede zoekfunctie.

nee.

Reactie ChorusOnline:

En een tevreden (10/10 score) nieuwe klant. Geniet van de prachtige arrangementen en bedankt voor de mooie review.
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
ChorusOnline

Duidelijke site, goede arrangementen, goede kwaliteit

goede uitleg

Reactie ChorusOnline:

Een terugkerende klant, dat is altijd goed nieuws voor ons team. Dank voor de mooie review.

Fons van Os, Koor MIX Zenderen

Ik heb een arrangement van Arcade van Duncan Laurence aangeschaft voor mijn koor: dat wordt helemaal TOP! En chorusonline doet wat het zegt: prima arrangementen en een snelle accurate service!

Kwaliteit en service gaan prima samen, dat blijkt!

Niet echt, nee.

Reactie ChorusOnline:

En zo is het, wij doen wat we zeggen en leveren geweldige legale koor-arrangementen binnen no-time ! Binnen 2 minuten heb je alle materialen in huis.
Het kadootje voor het invullen van de...