9.6/10

Vocalgroup Free Voice

Chorus Online, ja dat was voor ons de doorslag om met ons mannen a capellakoor een doorstart te maken als gemengd Vocalgroup. Als mannenkoor hadden we genoeg muziek op de plank, maar niet genoeg... Chorus Online, ja dat was voor ons de doorslag om met ons mannen a capellakoor een doorstart te maken als gemengd Vocalgroup. Als mannenkoor hadden we genoeg muziek op de plank, maar niet genoeg leden om door te gaan. Tot dat we de knoop hebben doorgehakt om als gemengd koor verder te gaan. En nu heeft chorus online ons dit helpen mogenlijk te maken, niet meer te moeten zoeken naar mp3 teksten en partituure. Plus alles is duidelijk voor koor, dirigent en bestuur. Chorus Online bedankt.

Duidelijk en fijn om mee te werken. Maar vooral de kosten zijn geweldig.

Nvt

Reactie ChorusOnline:

Echt leuk om te horen !! Bedankt namens het team.
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres gestuurd.

Zanggroep Cascade

Zoals gewoonlijk: prima service. Alles snel en correct geleverd. We kunnen weer lekken aan nieuw repertoire werken

Reactie ChorusOnline:

Altijd weer fijn om met nieuwe stukken te kunnen starten!
Dank voor deze mooie rapportcijfers !
Het kadootje voor het invullen van de review wordt meteen naar je mailadres...
Altijd weer fijn om met nieuwe stukken te kunnen starten!
Dank voor deze mooie rapportcijfers !

De Heksenketel

Supersnelle levering

Reactie ChorusOnline:

Kort en krachtig deze review, maar wij zijn er niet minder gelukkig mee ! Bedankt.

Siem Kooij

Meerdere keren telefonisch contact gehad alvorens nummers aan te schaffen. Werd erg netjes en goed behandeld.

Er is veel variatie in het type nummers.

Voeg eens wat alternatieve songs toe aan het assortiment en niet alleen maar de hele grote hits. Je zou er voor kunnen kiezen om ook het aantal keren beluisterd op Spotify als criteria kunnen... Voeg eens wat alternatieve songs toe aan het assortiment en niet alleen maar de hele grote hits. Je zou er voor kunnen kiezen om ook het aantal keren beluisterd op Spotify als criteria kunnen gebruiken. Nu zingen veel koren altijd hetzelfde repertoire.

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de mooie review en score voor ons team.
Met ruim 1400 arrangementen is er weinig kans dat ieder koor hetzelfde zingt. En stel dat dat het geval zou zijn, is dat erg dan.... ?
Het...
Dank voor de mooie review en score voor ons team.

De service is prima.

supersnelle levering!

momenteel geen verbeterpunten.

Reactie ChorusOnline:

Een heel mooie score voor ons team, waarvoor dank !
Geniet van het arrangement !!

Sander

Superservice! Door een verkeerde instelling in mijn e-mailprogramma, kon ik niet bij mijn bestelde bladmuziek komen. De downloadlinks werkten niet. Lag aan mij, maar dat wist ik toen nog niet.... Superservice! Door een verkeerde instelling in mijn e-mailprogramma, kon ik niet bij mijn bestelde bladmuziek komen. De downloadlinks werkten niet. Lag aan mij, maar dat wist ik toen nog niet. Gebeld met ChorusOnline, werd gelijk opgelost: ze stuurden de bestanden alsnog via WeTransfer en mijn koorrepetitie was gered. Bedankt, Frank en team!

Goede arrangementen, mooie site, puike service.

Mooie en leuke arrangementen. De arrangementen zijn goed te begrijpen.

Ik kreeg bericht dat er in de toekomst ook vocal tracks besteld kunnen worden. dat vind ik een welkome aanvulling.

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de mooie review. Vocal tracks: klopt, deze kunnen binnen enkele weken bij nieuwe titels ook aangekocht worden. We zijn nu druk met de voorbereidingen.
Het kadootje voor het invullen...
ChorusOnline

Je kan veel van de bladmuziek inzien. Bij de meeste uitgevers is het maar een enkele pagina, waardoor je niet goed kan beoordelen of het arrangement geschikt is voor het koor.

Ruime keuze, diverse stijlen en arrangementen.

Wij hebben 3 damesstemmen en 1 herenstem. Arrangementen voor Sopranen, Mezzo's, Alten en Heren (SMAB of SSAB) zou welkom zijn. Nu kiezen we meestal voor SSAA , som voor Light als de Hight 2-stemmig... Wij hebben 3 damesstemmen en 1 herenstem. Arrangementen voor Sopranen, Mezzo's, Alten en Heren (SMAB of SSAB) zou welkom zijn. Nu kiezen we meestal voor SSAA , som voor Light als de Hight 2-stemmig is of SATB.

popkoor Popkorn

Fijne arrangementen, geschikt voor ons koor. Mooi dat je alvast kunt luisteren en de arrangementen in kunt kijken. Snelle service (betalen = ontvangen).

Variatie in aanbod. Onderscheidende nummers.

Reactie ChorusOnline:

Mooie review ! Dank hiervoor !

Jacob

Zeer snelle levering, overzichtelijke website.
Bladmuziek is direct beschikbaar na bestelling.

MP3 beschikbaar per stem

Reactie ChorusOnline:

Ook weer een tevreden klant, dan zijn wij ook weer tevreden :)