Hele fijne site met duidelijke uitleg
zeer snelle levering
Reactie ChorusOnline:
Kort en krachtige review: dank !!
Ons kadootje voor het invullen van de review is inmiddels onderweg naar jullie mail adres.
zeer snelle levering
Kort en krachtige review: dank !!
ChorusOnline
Goede arrangementen voor een mooie prijs worden super snel geleverd.
De arrangementen voor vrouwenkoor mogen wat mij betreft 3 stemmig zijn ipv 4 stemmig.
Hoi Heidi.
Erg fijn om te horen dat jullie al jaren onze arrangementen gebruiken !
We werken er hard aan steeds weer nieuwe titels op de shop te krijgen.
Het kadootje als tegenprestatie...
Erg overzichtelijk en goede info over de koorstukken
Het repertoire mag nog wel wat uitgebreid worden.
Dank je voor een mooie review
Goed om te horen dat je van mening bent dat het repertoire uitgebreid mag worden.Dat vinden wij ook: Daar werken we elke dag aan en hebben inmiddels meer dan 1300...
Snelheid
Kort en krachtig deze review, waarvoor dank!
Ook jullie hebben zojuist in je mailbox ons kadootje ontvangen als tegenprestatie voor de review !
ChorusOnline
Goede keuze: Elton John MEDLEY!! Prachtig.
Bedankt voor de mooie review.
We hebben zojuist het extra kadootje gestuurd naar je mailadres voor het invullen van een review
goede zoekfunctie
Dank weer voor jullie mooie bestelling van 5 arrangementen !
En voor de leuke review !
Het kadootje als tegenprestatie voor de review is inmiddels verzonden naar jullie email...
Snelle zoekmachine; snelle levering; inzage in arrangementen voordat je besteld; arrangement te beluisteren voordat je besteld; lekker handig;
En zo is het: lekker handig en snel
Dank voor de mooie review.
we sturen het kadootje meteen naar jullie mailadres.
ChorusOnline
heb nog geen tijd gehad om te beoordelen
nee hoor
Bedankt voor de feedback.
Bestelgemak wordt anders (lager) dan andere klanten beoordeeld met een 6.
Na telefonisch contact bleek dat je via de Engelstalige site probeerde met NL...
Snelle levering en reactie
Liever nieuwe songs dan ouder repertoire
Op vragen wordt snel geantwoord. En als er eens iets niet helemaal goed gaat, wordt het snel en uitermate goed opgelost.
Ga zo door!
We staan altijd klaar voor onze klanten, soms wil er nog wel eens iets mis gaan maar daar is altijd een oplossing voor te verzinnen. Dank voor de mooie review !
Geniet van de arrangementen en...