9.6/10

Prima!

Muziek snel in huis!

Reactie ChorusOnline:

En zo is het: binnen enkele seconden na betaling het complete PDF- en oefenmp3-pakket in je mailbox. Sneller kan niet !!

Popkoor ZIP

Een fantastisch bedrijf die prachtige arrangementen maakt. Wij zijn een popkoor en maken veel gebruik van deze arrangementen.

makkelijk te bestellen en gelijk in huis.

Erg leuk om te lezen !
Dank voor de mooie review !!

Het Koor Van De Hoeve

Nog altijd: zeer positief in alle opzichten

Fijn om te horen !
ChorusOnline

Prettig dat je kunt zoeken op niveau, en dat je previews kunt inzien en beluisteren.

Perfect snelle en volledige levering, met ook arrangementen voor begeleiding. Alle benodigde mp3's zitten erbij.

Meer makkelijke arrangementen toevoegen.

Reactie ChorusOnline:

Mooi, dank voor je fijne review.
Makkelijke arrangementen...: we houden het in de gaten !

Swinging Squabble Harderwijk

Voor de eerste keer een arrangement besteld, en ik moet zeggen, alles eenvoudig en binnen een minuut was alles in de mail!
Op een vraag kreeg ik binnen een kwartier een goed antwoord!

eenvoudige bestelprocedure, snelle levering en informatie

Ik wil als koor een account aanmaken voor toekomstige bestellingen... nu gaat het op mijn persoonlijke naam.
Ook zou ik wel willen weten welke koren de arrangementen ook gebruiken.

Reactie ChorusOnline:

Goed om te horen dat alles naar behoren werkt.
Een account, om dit te ontwikkelen is kostbaar: we willen de prijzen graag laag houden.
Welke koren de arrangementen gebruiken is vanwege...
Goed om te horen dat alles naar behoren werkt.
Welke koren de arrangementen gebruiken is vanwege privacy niet realiseerbaar.
Hopend op begrip.
ChorusOnline

Al veel arrangementen besteld en steeds weer tevreden! Degelijk werk, meestal heel goed uitvoerbaar en zeer overzichtelijk en compleet. Ga zo door!!!

Service, kwaliteit

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de fijne review.
Doen we !!

Pop- en Musicalkoor Tutti Frutti Geldermalsen

Geweldige service toen ik per omgaande een partituur toegestuurd kreeg die jaren geleden is aangeschaft door het koor maar was kwijtgeraakt!

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de leuke feedback.
Onze administratie hebben we goed op orde: geen enkel probleem onze klanten op deze wijze te helpen.

johan de lombaert

Positief

groot aanbod
kwaliteitsvolle arrangementen

had liever een 4-of meerstemmig proefarrangement gehad !

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de goede review.
Okay, er staan wel heel wat 4-(of méérstemmige) arrangementen voor jullie te wachten....

Zjo!on

Ga zo door!!!!
Perfecte arrangementen, zéér overzichtelijk voor een eindelijk betaalbare prijs.
Dank jullie wel.

Reactie ChorusOnline:

Dank voor de fijne review.
Dat is waarom ChorusOnline voor veel koren een uitkomst is: legale arrangementen die én goed én heel betaalbaar zijn.
ChorusOnline

Snelle levering en een compleet pakket

De snelheid van leveren

Ik denk dat er ook een markt is voor arrangementen voor bands zoals die van ons (zonder koor).

Reactie ChorusOnline:

Dank voor je suggestie en fijne review.
Dank voor je suggestie en fijne review.
Er zijn behoorlijk wat bands die onze pakketten ook kopen omdat alle benodigde partijen ( drums, bas, gitaar, toetsen (meerstemmige) zang) allemaal geleverd worden...