9.6/10

Peter Zengerink/The Young Evergreens

Super! Snelle levering zonder gedoe.

Duidelijke website zonder verrassingen

geen!

M. ter Haar

Ik ben super tevreden: snelle service, goede arrangementen, overzichtelijke website!

Mary

Super tevreden over de service. Bij de laatste bestelling ging er iets fout met de betaling. Systeemfout van PayPal. Desalniettemin heel keurig en vlot opgelost door het Chorusonline Team.

Er werd snel en oplossingsgericht gereageerd.

Wij kopen reeds enkele jaren onze nummers bij jullie. Omdat we een klein koor zijn hebben wij besloten over te stappen naar 3-stemmig zingen. Ook hiervoor vinden wij weer passende stukken op de site.

E. de Vries

Nu al 7 nummers van jullie besteld, allemaal prima. Fijn dat de naam er nu minder dik doorheen staat

Bij mijn laatste bestelling ging er iets mis met het downloaden van de mp3's en dat is onmiddellijk, zonder kosten opgelost!
Chapeau!

Tobias Bethlehem

Erg heldere website met duidelijke informatie over hoe alles werkt. De betaling verloopt soepel en binnen enkele momenten had ik de muziek in huis!

Het hoge tempo waarmee dingen worden afgehandeld!

Je kunt als dirigent niet een stuk kopen zonder een specifiek koor te hebben. Ik twijfel soms bij de ChorusLight arrangementen voor welk koor ik ze zou gebruiken, maar dat kan niet, want je moet... Je kunt als dirigent niet een stuk kopen zonder een specifiek koor te hebben. Ik twijfel soms bij de ChorusLight arrangementen voor welk koor ik ze zou gebruiken, maar dat kan niet, want je moet meteen invullen wat er als watermerk wordt gebruikt. Ik begrijp het wel in verband met de rechten, maar het is niet super klantvriendelijk.

Fijn dat er zoveel verschillende keuze in nummers zijn. Van Hits tot gouwe ouwe. Van Soft naar nummers met pit. Vooral Free your mind is een geweldige aanvulling . Heerlijk nummer waarin alle... Fijn dat er zoveel verschillende keuze in nummers zijn. Van Hits tot gouwe ouwe. Van Soft naar nummers met pit. Vooral Free your mind is een geweldige aanvulling . Heerlijk nummer waarin alle partijen goed tot hun recht komen.

Popkoor Singing Beat

Top !

Leuke prijs

Miek

Ongeveer 3 á 4 keer per jaar bestel ik met goed gevolg een arrangement voor ons popkoor.

Zodra de order geplaatst is, kunnen we aan de gang, we hoeven niet te wachten tot er arrangementen worden opgestuurd.
Veel leden zetten hun muziek direkt op de tablet, fijn dat alles digitaal...
Veel leden zetten hun muziek direkt op de tablet, fijn dat alles digitaal aangeleverd wordt.
Scheelt een hoop papier.

M. Breet

Al veel arrangementen afgenomen

Leuke arrangementen voor een redelijke prijs. Supersnelle levering.

Heb er al even contact over gehad maar vind de website wat lastig werken, met name op een tablet.

Reactie ChorusOnline:

Inmiddels hebben we enkele verbeteringen aangebracht waardoor de versie op smartphone en tablet nóg sneller werkt.
Het ChorusOnline Team