9.6/10

Rinie Verwijs

Wat een fantastisch compleet pakket! Geweldig dat er volop mogelijkheden voor het combo bijzitten voor verschillende instrumenten en in verschillende moeilijkheidsgraden. De print is mooi helder.... Wat een fantastisch compleet pakket! Geweldig dat er volop mogelijkheden voor het combo bijzitten voor verschillende instrumenten en in verschillende moeilijkheidsgraden. De print is mooi helder. Goed uitvoerbaar voor het koor. Mp3 erbij voor thuisstudie. En dat voor een eerlijke en betaalbare prijs. Top!
Ik kom zeker terug voor meer.

Popkoor Daisy Bells

Erg tevreden over de kwaliteit, prijs, snelheid levering en after sales

Superservice, zelfs nog volledige garantie na drie jaar!
Superservice, zelfs nog volledige garantie na drie jaar!
-Na computercrash diverse bestanden kwijt, die we al drie jaar eerder hadden aangeschaft. We kregen de arrangementen kosteloos opnieuw geleverd.
-Onze nieuwe dirigente vond in een arrangement die we al meer dan een jaar zongen een fout in de begeleidings- en oefenmp3's. Klacht werd erg snel opgelost en we kregen nieuwe goede mp3's toegestuurd.

Pop koor Popcorn

Wij als Popkoor Popcorn uit Heerhugowaard zijn erg tevreden over de arrangementen die worden geleverd door ChorusOnline. De gebruiksvriendelijke site en de kwaliteit van de bladmuziek en de MP3... Wij als Popkoor Popcorn uit Heerhugowaard zijn erg tevreden over de arrangementen die worden geleverd door ChorusOnline. De gebruiksvriendelijke site en de kwaliteit van de bladmuziek en de MP3 files zijn goed. Het mooie is dat de bladmuziek vrij uitgebreid is zodat je kunt kiezen wat je wilt hebben. Een speciale partij voor piano of band of de stemmen alleen. Zelf gebruik ik een soort pdf printer Bullzip om de bestanden apart te genereren. Kortom een prima werkende site met een goed product.

De uitgebreidheid van de pdf bestanden en de kwaliteit van de MP3

Geen.

Jan Jaap Langereis

Een groot compliment voor het laatste contact wat ik had met ChorusOnline.
Een groot compliment voor het laatste contact wat ik had met ChorusOnline.
Na een crash van de harde schijf was ik alle bestellingen die ik na juni (geen backup gemaakt na die tijd...) heb gedaan kwijt.
Eén mailtje en de volgende dag had ik alle bestanden weer terug, zonder problemen of gedoe. Erg prettig en betrouwbaar!

Verbeterpunt, maar dat zal ook een smaakkwestie zijn, is dat ik sommige arrangementen erg gekunsteld vind. Het is vaak leuk dat er stemmen bij worden gemaakt (verzonnen) die in het originele lied... Verbeterpunt, maar dat zal ook een smaakkwestie zijn, is dat ik sommige arrangementen erg gekunsteld vind. Het is vaak leuk dat er stemmen bij worden gemaakt (verzonnen) die in het originele lied niet zitten, maar soms wat geforceerd.

Fijn contact, via site.
bestelling snel ter plekke!
geen haperingen.
gr jos

beloftes werden direct nagekomen. site is up to date, en goed te bekijken/bestellen.
deze zaak word van harte aanbevolen! muziek, werd snel nagezonden, met partituur.

gr jos

denk, dat er momenteel geen echte verbeterpunten aan te geven zijn.
de vaste klanten weten hoe te handelen.
ik na bekijken site ook!

Lenneke Derks

Op de site zijn behoorlijk wat arrangementen te vinden. Als je muziek bestelt, krijg je een groot pdf bestand, waar je kunt kiezen welke pagina's voor jouw koor geschikt zijn. Zo zijn er alleen de... Op de site zijn behoorlijk wat arrangementen te vinden. Als je muziek bestelt, krijg je een groot pdf bestand, waar je kunt kiezen welke pagina's voor jouw koor geschikt zijn. Zo zijn er alleen de koorstemmen, de koorpartijen met piano of de koorpartijen met een band bij. Zo kun je ook later nog besluiten om een keer met andere begeleiding te zingen.
Bij Chorus Online wordt een bestelling meteen afgerond en krijg je per email de pdf en mp3 bestanden direct toegestuurd. Super handig, je kunt meteen aan de slag.

Koor Interamvo

Zeer goede ervaring met Chorus. We hebben meerdere keren bladmuziek besteld, dus je weet dat het goed is.
Zeker aan te bevelen. Super snel en correct.

Snelle reactie. Binnen een half uur de gevraagde muziek binnen.
Prima!!!!!

Vocalgroup Impulse

Fijne ervaringen, mooie arrangementen

Fijn dat er midi's meegeleverd worden. Goede duidelijke informatie.

Niet alle arrangementen worden voor alle bezettingen aangeboden. Bij de vocal groep dames is het nieuwere repertoire wat mager.

Reactie ChorusOnline:

Hallo,
Fijn om te horen dat alles goed bevalt.
We steken heel veel tijd en moeite in de kwaliteit van onze arrangementen.
Je meldt dat we MIDI's hebben meegeleverd, dat klopt niet...
Hallo,
Fijn om te horen dat alles goed bevalt.
We steken heel veel tijd en moeite in de kwaliteit van onze arrangementen.
Je meldt dat we MIDI's hebben meegeleverd, dat klopt niet helemaal: dat waren mp3's.
Het ChorusOnline Team

Gewoon goed!

Snel, duidelijk, correct en betaalbaar!

Eenvoudig te bestellen, mooie Lay-Out eigen bladmuziek, goede kwaliteit orkestbanden.

Goede kwaliteit orkestbanden.

Jammer dat partijen niet splitsbaar zijn of te bewerken. De klarinet bij het inzingen van de verschillende koorgroepen ligt niet prettig in het gehoor. Wellicht een ander instrument hiervoor kiezen,... Jammer dat partijen niet splitsbaar zijn of te bewerken. De klarinet bij het inzingen van de verschillende koorgroepen ligt niet prettig in het gehoor. Wellicht een ander instrument hiervoor kiezen, dat iets minder indringend is.