9.6/10

Een proefbestelling gedaan om te kijken wat de compleetheid is van aanlevering.

Geen directe

Gaarne meeleveren de Midi files van het geheel . Is dat mogelijk?

Wad'n zang

Voor het eerst wat besteld bij ChorusOnline en dat was een makkie. Toch ging er wat fout (zelf niet goed opgelet) maar na een kort telefoontje werd mijn fout in korte tijd weer recht gezet. Prima... Voor het eerst wat besteld bij ChorusOnline en dat was een makkie. Toch ging er wat fout (zelf niet goed opgelet) maar na een kort telefoontje werd mijn fout in korte tijd weer recht gezet. Prima service!

Digitaal uitstekend! Maar ook aftersales per telefoon prima! Goed bereikbaar.

Misschien voor dat je de bestelling accordeert dat nogmaals overzichtelijk wordt weer gegeven uit wat en in welke vorm je bestelling bestaat.

Een goede no nonsense service tegen een betaalbare prijs

Prima duidelijk in alle opzichten en vooral volledig. geen partijen meer bij te schrijven.

Compleet

nog geen gevonden

Popkoor Let's get started

Altijd snelle afhandeling van de bestelling. Fijn dat koren ook eigen inbreng mag geven zoals idee voor nieuwe nummers.

Arrangementen van leuke nummers, makkelijk bestellen en snelle levering.

Snelle levering.

Arrangementen met bariton partij waarbij wel de damespartijen gesplitst zijn (S1S2A1A2Bar)

Henk

Voor het eerst dat ik bestel via chorus online. Ik gebruik het voor mijn accordeonorkest. Moet het wel hier en daar wat bewerken. Mij benieuwen of het bevalt. Zo ja, dan zal ik er zeker meer gaan... Voor het eerst dat ik bestel via chorus online. Ik gebruik het voor mijn accordeonorkest. Moet het wel hier en daar wat bewerken. Mij benieuwen of het bevalt. Zo ja, dan zal ik er zeker meer gaan bestellen.

Snelheid

Ik zou het fijn vinden als er een midi file bij zat

Wim Vroom, voorzitter Theaterkoor Theatr'EL

Wij bestellen al jaren ons bladmuziek bij chorusonline. Het zijn mooie arrangementen voor ons koor.

Het bladmuziek is zeer uitgebreid met partituren voor alle muziekinstrumenten. De muziekbestanden, die worden bijgeleverd, helpen heel goed bij het individueel instuderen van de partijen.

Helaas waren de laatste bestellingen niet zoals we gewend waren. Bij het nummer " all of me" misten we de gitaar, basgitaar en drum partituren. Bij het nummer "fragile" misten we de piano advanced... Helaas waren de laatste bestellingen niet zoals we gewend waren. Bij het nummer " all of me" misten we de gitaar, basgitaar en drum partituren. Bij het nummer "fragile" misten we de piano advanced partituur.

Snelle levering, voldoende inzage in de muziek stukken waardoor het makkelijker is een juiste keuze te maken. Audio bestanden zijn fijn om mee te oefenen. Prijs kwaliteitsverhouding is prima.

Goed zicht op wat je koopt.

Ideeën bus voor het aanleveren van ideeën welke stukken interessant zijn.
Misschien bestond het al, maar ik heb het niet gezien op de sites zo vlug.

Prima partituur en snelle levering. Wij gebruik gemaakt van santa's party voor een (getraind) jeugdkoor. Koorleden zingen het lied graag en publiek vonden het erg mooi!

Prima partituur, goed vierstemmig te doen met een jeugdkoor met leden van 6 t/m 22 jaar. Door dat er ook goede eenstemmige stukken inzitten (en deels tweestemmig) gaat het instuderen soepel. Niet... Prima partituur, goed vierstemmig te doen met een jeugdkoor met leden van 6 t/m 22 jaar. Door dat er ook goede eenstemmige stukken inzitten (en deels tweestemmig) gaat het instuderen soepel. Niet alles hoeft vierstemmig waardoor de vaart erin blijft!

Alles had een toontje hoger gemogen. Sopranen kunnen echt wel hoger zingen dan een D'' en voor de alt twee was het allemaal aan de lage kant. Wij hebben het geheel een toon hoger uitgevoerd. Dan is... Alles had een toontje hoger gemogen. Sopranen kunnen echt wel hoger zingen dan een D'' en voor de alt twee was het allemaal aan de lage kant. Wij hebben het geheel een toon hoger uitgevoerd. Dan is het goed op hoogte voor alle stemmen!