9.6/10

Debarg

Prima contact.

Supersnel!

Zingis

ChorusOnline levert snel mooie arrangementen. Fijn dat er losse partijen voor combo bijzitten.

Zeer snelle levering. Mooie en goed zingbare arrangementen. Leuke actuele nummers.

Zang&Stempraktijk Astrid Seriese

Ik heb voor het eerst besteld bij ChorusOnline en kon na betaling het toegestuurde bestand niet openen. Ik heb toen gebeld en werd gelijk de volgende dag terug gebeld en kreeg de bestanden... Ik heb voor het eerst besteld bij ChorusOnline en kon na betaling het toegestuurde bestand niet openen. Ik heb toen gebeld en werd gelijk de volgende dag terug gebeld en kreeg de bestanden vervolgens via we transfer gemaild. Deze bestanden kon ik wel openen. Ik vind de bladmuziek goed leesbaar en alle luistervoorbeelden erg gebruiken vriendelijk. Heb heel veel zin om het arrangement in te gaan studeren met mijn koor.

Snelle service!

De naam van het koor over de bladmuziek vind ik storend.

ChorusOnline-fan

Snelle en goede contacten bij vragen; bovenal zeer zingbare arrangementen

duidelijke informatie
heel prettige contacten

bij bestelling van meerdere producten tegelijkertijd, zou het niet nodig moeten zijn de naam van het koor steeds opnieuw op te geven;
zoekfunctie op website toont niet altijd alle...
zoekfunctie op website toont niet altijd alle mogelijkheden, in het bijzonder wanneer je zoekt op artiest

prgrass

Uitstekende arrangementen, grote keuze, redelijke prijs.

Vrouwenkoor Amuse

Goede ervaringen met de muziek zelf, en het aankopen.

Volledige Partituur.
Op website mogelijk om stukje te luisteren en bladmuziek in te zien.
Snelle levering.

Margret

Prima service, goede kwaliteit, niets op aan te merken!

Prima service, goede kwaliteit, niets op aan te merken!

Josiena

Dit was de eerste keer dat ik bij chorus online besteld heb. Ik bestel vaker bladmuziek voor ons koor maar dan krijg ik het altijd toe gestuurd per post. Dit vond ik geweldig erg snel en duidelijk,... Dit was de eerste keer dat ik bij chorus online besteld heb. Ik bestel vaker bladmuziek voor ons koor maar dan krijg ik het altijd toe gestuurd per post. Dit vond ik geweldig erg snel en duidelijk, ik zal het zeker vaker doen.

Enrico Marti

Betrouwbaar & ’up-to-date’ qua repertoire.

Duidelijke aantrekkelijke en sterkte website.

Full scores zijn erg klein... Zegt meer over mijn ogen ;p

Ria

Er is precies geleverd wat ik wilde en dat in ongekende snelheid! Prima!

Supersnel

nee