Heel goed. Hele mooie bomen die het na jaren nog steeds erg goed doen. Ik beveel citytree iedereen aan.
Suzan orscek
X
Yolande Jimenez
We zijn erg tevreden zijn over het werk van Citytree!
We hebben het ook erg gewaardeerd dat er op eigen initiatief passende extra planten meegenomen zijn. Zoals die mooie conifeer, die...We zijn erg tevreden zijn over het werk van Citytree!
We hebben het ook erg gewaardeerd dat er op eigen initiatief passende extra planten meegenomen zijn. Zoals die mooie conifeer, die komt zo mooi uit in de tuin! De grote planten zijn netjes verplaatst en de nieuwe planten er heel mooi ingezet. We genieten nu al echt van de tuin, het is leuk om naar te kijken en er komen veel vogels. Dus nogmaals bedankt! Als we de tuin verder inrichten zullen we nog aan jullie denken!
Met vriendelijke groet, Yolande Jimenez, Delft
Prima service.
Van Brakel
Goede service, perfecte bomen welke ook zeer goed en vakkundig geplaatst!
Rebers
Vriedenlijk geholpen, advies gekregen en erg blij met de bomen!
Diana Tabak
Wederom fijne ervaring ze zijn zeer zorgvuldig te werk gegaan en alles keurig achtergelaten
Tim
Helaas is de communicatie niet zoals we gehoopt hadden. Zo zijn we niet gebeld dat de bomen zaterdag geplaatst zouden worden en kon de afgesproken lengte niet geleverd worden. Ons was dit wel...Helaas is de communicatie niet zoals we gehoopt hadden. Zo zijn we niet gebeld dat de bomen zaterdag geplaatst zouden worden en kon de afgesproken lengte niet geleverd worden. Ons was dit wel toegekend. Verder zijn de vaklui die de bomen geplaatst hebben erg goed te werk gegaan. Dikke pluim voor hen!