Heidi Vanderstraeten

Positieve ervaring! Goede administratieve service. Duidelijke en bijzonder interessante cursus!

Reactie Civas Opleidingen:

Wat fijn om te horen Heidi dat de opleiding Burn Out Coach bij Civas zo goed is bevallen! We hopen je natuurlijk weer terug te zien bij een van onze opleidingen!

Mandy van vught

Super goed. Snel antwoord bij vragen. En de studies zijn goed en fijn opgezet

Diana Spoelder

Zeer goed omschreven studiemateriaal met mooie voorbeelden, metaforen en oefeningen .Heel fijn is het open boek examen.

Reactie Civas Opleidingen:

Dank voor je feedback Diana. De inhoud van het lesmateriaal wordt ieder jaar opnieuw bekeken en bijgewerkt om deze zo goed mogelijk in de praktijk te kunnen toepassen.

Claire

Ik heb onlangs deelgenomen aan een cursus Lifecoach.

Ik heb onlangs deelgenomen aan een cursus Lifecoach.

Ten eerste wil ik graag benadrukken dat de cursusinhoud uitstekend was. Veel aspecten van de coachingstechnieken en hulpmiddelen komen aan bod in de cursus , waardoor ik een grondig begrip kreeg van de verschillende facetten van het lifecoaching. De onderwerpen waren goed gestructureerd en het cursusmateriaal bood voldoende diepgang om de concepten volledig te begrijpen.

Een aspect dat ik echt waardeerde, was de inclusie van veel praktijkvoorbeelden. Deze voorbeelden boden inzicht in hoe de coachingstechnieken in real-life situaties worden toegepast. Dit maakte de leerervaring levendig en hielp me om de theorie beter te begrijpen en toe te passen in de praktijk. Het stelde me ook in staat om me beter voor te bereiden op het werken met cliënten buiten de cursus.

Wat mij persoonlijk goed hielp was de mogelijkheid om proefexamens te doen ter voorbereiding op het uiteindelijke examen. Deze proefexamens waren representatief voor de vragen en de structuur van het daadwerkelijke examen, waardoor ik mezelf kon testen en mijn kennisniveau kon beoordelen. Dit heeft me enorm geholpen om zelfverzekerd en goed voorbereid aan het examen deel te nemen.

Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding, ben ik erg tevreden. De cursus bood zeker waarde voor het geld dat ik heb geïnvesteerd. De kwaliteit van het lesmateriaal, de begeleiding en de beschikbare bronnen waren allemaal van hoog niveau. Het voelde als een verstandige investering in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat de Lifecoach-cursus die ik heb gevolgd een uitstekende keuze was. Ik zou deze cursus dan ook ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van lifecoaching.

Reactie Civas Opleidingen:

Wat fijn om te horen dat de opleiding Lifecoach bij Civas je zo goed is bevallen en dank voor je feedback over de opleiding! We hopen je in de toekomst natuurlijk weer terug te zien bij Civas!

Anita

Prettig opleidingsinstituut

Natasja Alderliefste

De CIVAS opleiding wandelcoach gedaan. Ik vond het vergeleken andere aanbieders een opleiding op niveau. Je krijgt 2 leerboeken wat ik erg fijn vind want daardoor kon ik mijn lesstof overal mee naar... De CIVAS opleiding wandelcoach gedaan. Ik vond het vergeleken andere aanbieders een opleiding op niveau. Je krijgt 2 leerboeken wat ik erg fijn vind want daardoor kon ik mijn lesstof overal mee naar toenemen en er in arcaden en notities maken. Daarnaast maak je online toetsen om jezelf te testen.

Reactie Civas Opleidingen:

Fijn om te horen Natasja dat de opleiding Wandelcoach van Civas je zo goed is bevallen en dank voor je feedback over het lesmateriaal! Wie weet zien we je nog terug bij een van onze andere... Fijn om te horen Natasja dat de opleiding Wandelcoach van Civas je zo goed is bevallen en dank voor je feedback over het lesmateriaal! Wie weet zien we je nog terug bij een van onze andere opleidingen?

Anne-Marijn Küthe

Ik heb de Ayurveda-opleiding van CIVAS met plezier gevolgd. Ik vond het een degelijke opleiding en het was heel handig dat ik thuis kon studeren en ook thuis de vragen kon invullen en online meteen... Ik heb de Ayurveda-opleiding van CIVAS met plezier gevolgd. Ik vond het een degelijke opleiding en het was heel handig dat ik thuis kon studeren en ook thuis de vragen kon invullen en online meteen kon zien wat mijn score was.

Carla Borghstijn-van Dort

Fijne duidelijke opleiding!

Reactie Civas Opleidingen:

Leuk te horen Carla dat de opleiding Angst Coach die je bij Civas hebt gevolgd zo goed is bevallen! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze andere opleidingen!

Jack

Duidelijk cursusmateriaal. Massage leer je niet uit de theorie, dus dat moet je zelf doen. Aan de hand van foto- en videomateriaal lukt dat ook :-)

Praktijk PuurZijn

Fijne duidelijke cursus Ayurveda, prima niveau en goede opzet ook naar examen toe. Een form en vragen worden beantwoord via mail. Mis sosms wel het persoonlijk contact maar is inherent aan online... Fijne duidelijke cursus Ayurveda, prima niveau en goede opzet ook naar examen toe. Een form en vragen worden beantwoord via mail. Mis sosms wel het persoonlijk contact maar is inherent aan online cursus en opleiding volgen.