Sabrina

Interessante opleiding met veel informatie. De toetsen na elke les zijn goed te doen. Het examen op het eind is véél leren, maar achteraf gezien ook prima. De informatieverstrekking en het online... Interessante opleiding met veel informatie. De toetsen na elke les zijn goed te doen. Het examen op het eind is véél leren, maar achteraf gezien ook prima. De informatieverstrekking en het online leerplatform is duidelijk.

Hi Sabrina,
Bedankt voor je positieve feedback. Dat stellen we zeer op prijs. Als opleider vinden we het belangrijk dat we tevreden studenten hebben.

J. Ellens

Super leuk om vanuit huis iets nieuws te leren

FC Eggens

Ben de opleiding gestart en mijn eigen tempo bepaald hierbij meerdere mails ontvangen van CIVAS waarin wanneer hulp nodig, hulp aangeboden werd. Studie materiaal fijn om te lezen en op te nemen, de... Ben de opleiding gestart en mijn eigen tempo bepaald hierbij meerdere mails ontvangen van CIVAS waarin wanneer hulp nodig, hulp aangeboden werd. Studie materiaal fijn om te lezen en op te nemen, de wijze waarop het studiemateriaal is geschreven.
Via het portaal was alles goed te benaderen voor wat de tussentijdse toetsen betreft, kortom erg tevreden!.

Roel B

Cursus OK, maar Civas weigert diploma te versturen

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Roel, fijn dat je plezier hebt gehad van onze opleiding. Diploma's worden pas verstuurd als alle openstaande facturen betaald zijn. Kan het zijn, dat je daarom nog geen diploma hebt ontvangen?

OptimaalShop

Heel prettige manier van studeren. De administratie heeft wel wat extra aandacht nodig en het studiemateriaal (overzichtelijk en prettig lettertype) mag nog wat meer structuur krijgen. De website is... Heel prettige manier van studeren. De administratie heeft wel wat extra aandacht nodig en het studiemateriaal (overzichtelijk en prettig lettertype) mag nog wat meer structuur krijgen. De website is mooi en helder, maar voor sommige onderdelen moet je toch nog aardig zoeken. Verder is alles perfect.

Karin Zijlstra 🌻

De opleiding aromatherapie was fijn. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen door mijn studiebegeleidster. Het forum is ook prettig. Ook de video over hoe te masseren was duidelijk. Soms miste ik nog... De opleiding aromatherapie was fijn. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen door mijn studiebegeleidster. Het forum is ook prettig. Ook de video over hoe te masseren was duidelijk. Soms miste ik nog wel fysieke deel om echt in de praktijk te oefenen met andere cursisten. Maar je kunt niet alles hebben.

De Burn - Out Coach

Ik heb inmiddels 2 studies gevolgd bij Civas en ben heel tevreden over de gang van zaken.
Gemakkelijk telefonisch of per mail te bereiken en ook de online vragen uren zijn handig.

Reactie Civas Opleidingen:

Dank je wel voor je positieve feedback. Tevredenheid van de student staat bij ons hoog in het vaandel.
Wellicht tot ziens!

Willeke

Prettig, duidelijk onderwijs

Beste Willeke,
Wat goed om te lezen dat je je opleiding als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor.

huidinstituut Marion Gerits

Arnold

Heldere lesstof. Alle termen worden duidelijk uitgelegd. Samenhang van de te leren stof is zeer goed. Reeds geleerde lessen worden verderop in de studie subtiel aangehaald.