Greta Hofmann

Lesstof is duidelijk en ziet er verzorgd uit

Monique van Melis

Goed. Duidelijke lesstof. Fijn dat er werkbladen bij zaten en open opdrachten. Zo maak je je de stof makkelijker eigen en kan je het meteen toepassen op leerlingen.

Tineke Veldhuizen

Duidelijke informatie, goed overzicht van de studie en de leerstof was duidelijk om te volgen.

Gonda Van Den Driessche

Duidelijk uitgelegd, gerichte antwoorden bij gestelde vragen, een stimulans voor de hersens, correcte verbeteringen van de huistaken, voldoende tijd, ja een aanrader voor iedereen.
zeker voor...
zeker voor herhaling vatbaar

Thuis

Een opleiding via Civas is voor mij ideaal: thuis studeren in je eigen tempo,zeer interessante opleidingen, contact met docenten en medestudenten als je dat wilt én een volwaardig diploma! Geweldig!!

Yn goeie hannen

Fijne begeleiding hele mooie opleiding

Luc van der Mee

Ik heb het als uitstekend ervaren

Spiritueel Centrum "Mahatma"

Mijn ervaring de afgelopen 2 jaar heb ik 4 studies gevolgd bij CIVAS. Ik ben een doener en vindt het fijn om ergens mee bezig te zijn. Buiten mijn creativiteit om, om ook mijn kennis te vergroten.... Mijn ervaring de afgelopen 2 jaar heb ik 4 studies gevolgd bij CIVAS. Ik ben een doener en vindt het fijn om ergens mee bezig te zijn. Buiten mijn creativiteit om, om ook mijn kennis te vergroten. Bij CIVAS heb ik deze aanvullingen gevonden in de kleurentherapie, de Klinisch Psychologie I, de creatieve therapie en nu als laatste de Hypnose regressie therapie. Alle cursussen passen goed bij mij en deze heb ik met plezier gevolgd. Ook al wordt ik 26 mei a.s. 73 jaar is het heel fijn om ook mijn geest te verruimen zodat ik niet stil blijf staan bij dat wat ik weet en ken, maar juist een aanvulling om mijn kennis te vergroten. In het Najaar of volgend voorjaar wil ik de Klinisch Psychologie II volgen en dan vind ik het oké. Ik ga dan mijn aandacht richten op e Franse taal of de Spaanse taal. Ik vind de cursussen duidelijk wel heel veel leeswerk, maar voor mij wat ik niet had verwacht werkte het toch prima. Ik zou zeggen ga lekker aan de slag bij CIVAS zij bieden dat aan wat bij jou past. Maria

Karin van Uum

Heel fijne ervaring, goed te woord gestaan en duidelijke antwoorden.