Bij Civas heb ik de opleiding Kindercoach & gezinstherapie gevolgd. Voor mij was dit een hele fijne leerervaring. Door de lesstof de begeleiding de praktijkdagen de deskundigheid van de docent...Bij Civas heb ik de opleiding Kindercoach & gezinstherapie gevolgd. Voor mij was dit een hele fijne leerervaring. Door de lesstof de begeleiding de praktijkdagen de deskundigheid van de docent en de service gerichte klantvriendelijke Civas team.
Noreen Khan
Studiemateriaal was goed en duidelijk de organisatie wat voor vragen goed bereikbaar en examens kon je mooi snel eigen tempo regelen letterlijk studeer op je eigen tempo is het hier daar kunnen...Studiemateriaal was goed en duidelijk de organisatie wat voor vragen goed bereikbaar en examens kon je mooi snel eigen tempo regelen letterlijk studeer op je eigen tempo is het hier daar kunnen grote organisaties zoals het LOI nog wel iets van leren mijn complimenten
Annie
Ron Droste
Uitstekende organisatie, goed studiemateriaal en uitstekende docent!
AJ van Andel
Al div malen een cursus gevolgd bij Civas studeren vanaf thuis, op jou tempo, enz ik vind het heerlijk, en zou niet anders meer willen, geen afleiding, ik ben meer dan tevreden, en loop je ergens...Al div malen een cursus gevolgd bij Civas studeren vanaf thuis, op jou tempo, enz ik vind het heerlijk, en zou niet anders meer willen, geen afleiding, ik ben meer dan tevreden, en loop je ergens tegen aan, al snel krijg je antwoord, daarnaast contact met mede studenten, alles is er voor op weg naar een positief resultaat
Mirjam
Een prettige, goed te volgen methode
Marina Walravens
Prettige manier om te leren, duidelijk en interessant.
M
Jezelf-In-Zicht
Niet te vergelijken met een voltijd praktijkopleiding natuurlijk in dat opzicht vind ik een diploma wel erg ver gezocht maar voor een thuisstudie vind ik het wel een aanrader. Duidelijke...Niet te vergelijken met een voltijd praktijkopleiding natuurlijk in dat opzicht vind ik een diploma wel erg ver gezocht maar voor een thuisstudie vind ik het wel een aanrader. Duidelijke lesstof waar je echt wel iets aan hebt.
Karin Zijlstra
De communicatie voor vragen aan mijn docente verliep heel goed, maar ook met de medestudenten. Het lesboek zag er heel goed en overzichtelijk uit. Was meteen duidelijk. Goede opbouw van de lesstof.