Onlangs de opleiding Allround Counseling - rouwcounseling afgerond. Het fijne aan deze studie is dat je op je eigen tempo de lesstof kan maken en leren. Je krijgt bij aanvang alle lessen thuis...Onlangs de opleiding Allround Counseling - rouwcounseling afgerond. Het fijne aan deze studie is dat je op je eigen tempo de lesstof kan maken en leren. Je krijgt bij aanvang alle lessen thuis gestuurd en je kunt aan de slag. De studie wordt afgerond met een open boek examen, maar denk niet lekker makkelijk daar hoef ik dan niets voor te doen.... Het is fijn dat je de stof hebt doorgenomen en weet waar het over gaat, dat maakt het maken van het examen een stuk minder stressvol😀
M van Walen
Fijne opleidingen
Thea
Zeer prettig leren in je eigen tempo en huiswerk inleveren wanneer jij dat wilt. Heb je vragen dan worden die heel snel beantwoord.
Cindy Monbaillieu
Gestructureerd, duidelijk, leerrijk
Karin Stobbe
Niet ontvangen en hulp bestaat uit zelf contact opnemen met vervoerder.
Odette van der Maat
Ik heb de opleiding Orthomoleculair Therapeut gedaan bij Civas. In het begin moest ik enorm wennen aan alle nieuwe termen aangezien alles nieuw voor mij was. Ik heb de opleiding orthomoleculaire...Ik heb de opleiding Orthomoleculair Therapeut gedaan bij Civas. In het begin moest ik enorm wennen aan alle nieuwe termen aangezien alles nieuw voor mij was. Ik heb de opleiding orthomoleculaire voeding en suppletie binnen een jaar gedaan em met mooie examen cijfers afgesloten. Ik vind het heel prettig dat je in je eigen tempo kunt studeren en toch je vragen kunt stellen aan de docenten.
Marjo
Duidelijke lesstof, prettig dat je alles in één keer krijgt toegestuurd. Keurig verzorgd.
Judith
Snel, prettig, effectief, overzichtelijke lesstof
Coby Redel
Ik heb met veel plezier de studie volbracht.
Doré Hunter
Informatie is altijd duidelijk en op tijd. Zeer bekwame docenten. Alles netjes geregeld op de leslocatie. Goed bereikbaar en snel met reageren.