Deborah Bor

Fijne en makkelijk geschreven theorie. Fijn docenten contact. Heel tevreden .

Gelder12

Hele fijne opleider ik raad het iedereen aan !

F van Rijswaard

Heel goed, interessante opleiding, goede manier om te studeren

Silvie

Goed lesmateriaal, snelle levering

Gin

De lesmaterialen zijn goed, een duidelijke portal en de medewerkers van CIVAS staan altijd voor je klaar, denken mee en ontzettend vriendelijk.

Alex

De cursus sportvoeding heb ik als een welkome en uitdagende verdieping ervaren na de opleiding voedingsdeskundige afgerond te hebben. Ben inmiddels met de cursus cognitieve gedragstherapie bezig en... De cursus sportvoeding heb ik als een welkome en uitdagende verdieping ervaren na de opleiding voedingsdeskundige afgerond te hebben. Ben inmiddels met de cursus cognitieve gedragstherapie bezig en verwacht nog een aantal cursussen te volgen. studeren bij Civas raad ik iedereen aan!

Agnes

Ik vond het prettig dat ik de opleiding naast mijn werk kon doen. De lessen werden in het weekend gegeven. Alle opdrachten waren digitaal en zelf qua tijd in te delen. Ook de docenten vond ik... Ik vond het prettig dat ik de opleiding naast mijn werk kon doen. De lessen werden in het weekend gegeven. Alle opdrachten waren digitaal en zelf qua tijd in te delen. Ook de docenten vond ik prettig om mee samen te werken.

Heleen Foree

Superleuke cursus Aromatherapie gedaan. Indien nodig goede begeleiding. Alles is heel duidelijk en goed geregeld.

Vee

Tarot via Civas opleidingen, was geweldig om te doen.