Michelle Hoogwout MSc

Ik had net zo goed een boek over het onderwerp kunnen lezen. Totaal geen begeleiding, geen toevoegingen, geen praktijkdagen incl ook al stond dit op de website, geen examens inclusief dus die... Ik had net zo goed een boek over het onderwerp kunnen lezen. Totaal geen begeleiding, geen toevoegingen, geen praktijkdagen incl ook al stond dit op de website, geen examens inclusief dus die moesten ook los aangevraagd en betaald worden. Als ik twee boeken over het onderwerp uit de bieb had gehaald was ik net zoveel wijzer geworden. Jammer. Ik zou deze opleiding dan ook niet aanraden.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Michelle. Jammer om te lezen dat de opleiding niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Op de website staat echter duidelijk vermeld dat de examens en de praktijkdagen optioneel zijn om je te... Beste Michelle. Jammer om te lezen dat de opleiding niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Op de website staat echter duidelijk vermeld dat de examens en de praktijkdagen optioneel zijn om je te verdiepen. Wellicht is je dat ontgaan. Je kunt eventueel van de resterende tijd nog gebruik maken om een aantal praktijkdagen te volgen.
Team Civas

Mervat yassin

Heel goed gegaan, snel antwoorden gekregen, op mijn vragen. Goede service. Echt super fijn periode gehad!!

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Mervat, wat fijn om te horen dat de opleiding zo goed is bevallen! We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen als student bij Civas! Met vr grt Sanne

Lambregts

Na t kiezen van de opleiding verliep de communicatie prima en duidelijk. De opleiding snel in huis. T digitale portaal was snel en makkelijk in te stellen. Opdrachten en mogelijkheid tot stellen van... Na t kiezen van de opleiding verliep de communicatie prima en duidelijk. De opleiding snel in huis. T digitale portaal was snel en makkelijk in te stellen. Opdrachten en mogelijkheid tot stellen van vragen waren overzichtelijk en gemakkelijk te doen. Fijne begeleiding en snelle reactie bij vragen. Een aanrader.

Reactie Civas Opleidingen:

Wat fijn om te horen dat de opleiding die je bij Civas hebt gevolgd zo goed is bevallen! We hopen je in de toekomst natuurlijk weer te mogen verwelkomen als student bij Civas.

Kazim

Het was geweldig. De cursus was super duidelijk en ik kon heel goed door studeren.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Kazim, Hartelijk dank voor je positieve feedback. Fijn dat je alles duidelijk vond. Groeten, Team Civas

Ellen Nater

Goede opleiding, lesstof is goed overzichtelijk evenals examenstof.

Reactie Civas Opleidingen:

Hartelijk dank voor je positieve feedback Ellen! Fijn om te horen dat je het overzichtelijk vond..

EW

Heldere lesstof, gestructureerd, boeiende opleiding, stevig niveau, studeren en examen doen wanneer het jou past!

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Edwin, Hartelijk dank voor je feedback! Dat waarderen we zeer.

T.D Forrester

Leerzaam

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Tyrone, Hartelijk dank voor je feedback! Dat waarderen we zeer.

Angelique

Inhoudelijk goede opleidingen, waarmee je je kennis en kunde kunt verdiepen/verbreden.

Reactie Civas Opleidingen:

Hartelijk dank voor je feedback Angelique! Dat waarderen we zeer.

M.noordanus

Prima ervaring. De lesstof is duidelijk en er zitten verdiepende opdrachten in. Graag had ik wel 1 of 2 live dagen willen ervaren om het geleerde in de praktijk te brengen.

Reactie Civas Opleidingen:

Hartelijk dank voor je mooie feedback. Helaas zitten er geen praktijkevenementen aan deze opleiding gekoppeld. Dat voegt zeker iets extra's toe. Wellicht vind je het interessant om eens te kijken... Hartelijk dank voor je mooie feedback. Helaas zitten er geen praktijkevenementen aan deze opleiding gekoppeld. Dat voegt zeker iets extra's toe. Wellicht vind je het interessant om eens te kijken naar een eventuele vervolgopleiding. Zoals bijvoorbeeld de zeer paktijkgerichte opleiding Familieopstellingen. Groetjes Team Civas

Angela

Momenteel ben ik met mijn derde studie van CIVAS bezig en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Een compacte studiemap, duidelijk beschreven, veel mogelijkheden om zowel theoretisch als... Momenteel ben ik met mijn derde studie van CIVAS bezig en ik kan er alleen maar lovend over zijn. Een compacte studiemap, duidelijk beschreven, veel mogelijkheden om zowel theoretisch als praktiserend aan de gang te gaan en veel keuze in opleidingen.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Angela, hartelijk dank voor je positieve feedback. Dat wordt gewaardeerd. Vriendelijke groet, Team Civas