Fantastisch
Reactie Civas Opleidingen:
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over Civas. We hopen je graag nogmaals als student te verwelkomen. Team Civas
Wat fijn om te horen dat de opleidingen zo goed zijn bevallen! We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien bij Civas!
Hartelijk dank voor het delen van je feedback. We betreuren het dat je niet tevreden bent over de opleiding. De opleiding Natuurvoeding en Kruidenleer valt niet onder de reguliere visie en is niet...
Hartelijk dank voor je beoordeling Danielle, Fijn om te horen dat tevreden bent.
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Civas. We hopen dat je de opgedane kennis goed kunt toepassen.
Beste Marita, wat fijn om te lezen dat je het een mooie en leerzame opleiding vindt. Dank je wel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groeten, Sanne van Team Civas
Beste Tammy, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de opleiding en het ook kunt toepassen.
Hartelijk dank voor je beoordeling Sandra. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als student bij CIVAS
Beste Yvonne, wat fijn om te lezen dat je het studeren op papier prettig vindt en dat het lesmateriaal en de manier van studeren je bevallen. We streven er altijd naar het lesmateriaal snel te...
Beste Bart, wat fijn dat je zo positief op de opleiding hebt gereageerd. We zijn blij met je complimenten voor het lesmateriaal, het studentenportaal en de wijze van studeren. Daar doen we het voor!...