annette

Fantastisch

Reactie Civas Opleidingen:

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over Civas. We hopen je graag nogmaals als student te verwelkomen. Team Civas

QL4E

Ik heb met plezier Touch for Health, PSBK en klinische psychologie gestudeerd op mijn eigen tempo. Na PSBK hebben we een leuke intervisiegroep aan overgehouden.

Reactie Civas Opleidingen:

Wat fijn om te horen dat de opleidingen zo goed zijn bevallen! We hopen je in de toekomst nog eens terug te zien bij Civas!

Ds

Zowel de opleiding Natuurvoeding als Kruidenleer zijn gebaseerd op studiemateriaal die bestaat uit meningen en niet uit feiten. Veel claims worden gemaakt zonder deze te onderbouwen, en vaak wordt... Zowel de opleiding Natuurvoeding als Kruidenleer zijn gebaseerd op studiemateriaal die bestaat uit meningen en niet uit feiten. Veel claims worden gemaakt zonder deze te onderbouwen, en vaak wordt er ook een oordeel van de schijver gedeeld die onterecht is. In ieder geval is het studiemateriaal onprofessioneel en zeker niet op het level van een HBO studie als CIVAS wel beweert. Ik zou het iedereen AFraden.

Reactie Civas Opleidingen:

Hartelijk dank voor het delen van je feedback. We betreuren het dat je niet tevreden bent over de opleiding. De opleiding Natuurvoeding en Kruidenleer valt niet onder de reguliere visie en is niet... Hartelijk dank voor het delen van je feedback. We betreuren het dat je niet tevreden bent over de opleiding. De opleiding Natuurvoeding en Kruidenleer valt niet onder de reguliere visie en is niet gebaseerd wetenschappelijke bewijzen. De opleiding Natuurvoeding en Kruidenleer valt onder de complementaire visie en is gebaseerd op alternatieve inzichten. Wij zullen je feedback ter harte nemen en de opleiding kritisch nalopen en onderwerpen daar waar nodig aanpassen, daarbij rekening houdend met de beargumentering. Nogmaals hartelijk dank voor je feedback. Vriendelijke groet, Team Civas

Danielle

Duidelijke leerstof en online leeromgeving. Soms iets te simpele toetsvragen.

Reactie Civas Opleidingen:

Hartelijk dank voor je beoordeling Danielle, Fijn om te horen dat tevreden bent.

The Healthy Once

Fantastisch!

Reactie Civas Opleidingen:

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met Civas. We hopen dat je de opgedane kennis goed kunt toepassen.

Marita de Veij-van der Werff

De opleiding Orthomoleculaire voeding is een mooie leerzame studie .en draagt bij tot meer kennis en achtergrond over voeding en gezondheid

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Marita, wat fijn om te lezen dat je het een mooie en leerzame opleiding vindt. Dank je wel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groeten, Sanne van Team Civas

Tammy

De CIVAS opleiding Overgang en Voeding was logisch opgebouwd, inhoudelijk sterk en relevant en goed toepasbaar in de praktijk!

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Tammy, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de opleiding en het ook kunt toepassen.

Sandra van den Berg

Mooie opleiding en een goede aanvulling

Reactie Civas Opleidingen:

Hartelijk dank voor je beoordeling Sandra. We hopen je in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen als student bij CIVAS

Yvonne

Snel de opleiding ontvangen en fijn dat het op papier is. Het lezen van de opleiding is goed begrijpbaar. Vragen maken gaat eenvoudig online en kan per hoofdstuk worden gedaan wat ik als heel... Snel de opleiding ontvangen en fijn dat het op papier is. Het lezen van de opleiding is goed begrijpbaar. Vragen maken gaat eenvoudig online en kan per hoofdstuk worden gedaan wat ik als heel prettig heb ervaren.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Yvonne, wat fijn om te lezen dat je het studeren op papier prettig vindt en dat het lesmateriaal en de manier van studeren je bevallen. We streven er altijd naar het lesmateriaal snel te... Beste Yvonne, wat fijn om te lezen dat je het studeren op papier prettig vindt en dat het lesmateriaal en de manier van studeren je bevallen. We streven er altijd naar het lesmateriaal snel te versturen en vragen binnen korte tijd te beantwoorden. dank je wel voor je positieve feedback! Met vriendelijke groeten, Sanne van Team Civas

Bart Peeters

Helder en duidelijk leermateriaal, overzichtelijke studentenportal en het maken van de huiswerkvragen uit boek en online zorgen voor een goede voorbereiding van het examen.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Bart, wat fijn dat je zo positief op de opleiding hebt gereageerd. We zijn blij met je complimenten voor het lesmateriaal, het studentenportaal en de wijze van studeren. Daar doen we het voor!... Beste Bart, wat fijn dat je zo positief op de opleiding hebt gereageerd. We zijn blij met je complimenten voor het lesmateriaal, het studentenportaal en de wijze van studeren. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groeten van Team Civas