Marjo van Dijck

Goede opleidingen, heb er velen gevolgd, kan gerust zeggen dat ik er in mijn persoonlijke leven heel veel aan heb gehad en nog heb. Ken mezelf nu veel beter en daar ben ik erg dankbaar voor!

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw van Dijck, bedankt voor uw positieve feedback. Wat fijn te horen dat de opleidingen u zoveel hebben gebracht! Hartelijke groet, Team CIVAS

Alles was duidelijk en goed uitgelegd

Geesje

Heel vriendelijk geholpen, telefonisch en ook per mail. De cursus zeer goed verzorgd en je kunt altijd terecht voor vragen of problemen.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Geesje, hartelijk dank voor uw feedback. Graag tot ziens bij CIVAS!

Eddie Alders

Erg goed, cursusmateriaal is ook van topkwaliteit.

Ik vond het fijn, goede lesstof.
Als je een vraag had kreeg je uitgebreid antwoord.
Het in je eigen tempo studeren heb ik als super fijn ervaren.
Ik moest een poosje stoppen en had...
Ik vond het fijn, goede lesstof.
Als je een vraag had kreeg je uitgebreid antwoord.
Het in je eigen tempo studeren heb ik als super fijn ervaren.
Ik moest een poosje stoppen en had geen druk om weer te gaan beginnen als ik er nog niet aan toe was.👍

Reactie Civas Opleidingen:

Beste anoniem, hartelijk dank voor uw positieve review. Wij vinden het belangrijk dat u uw opleiding op uw eigen tempo heeft kunnen afronden. Team CIVAS

Fijne, goed geschreven opleiding met een brede kijk op aandachgerichte cognitieve therapie. Alle besproken visies van o.a. Eckhart Tolle, Esther Hicks, Byron Katie, Williams,Jon Kabat Zinn e.a. zijn... Fijne, goed geschreven opleiding met een brede kijk op aandachgerichte cognitieve therapie. Alle besproken visies van o.a. Eckhart Tolle, Esther Hicks, Byron Katie, Williams,Jon Kabat Zinn e.a. zijn me welbekend. Mooi om deze visies zo helder mee te nemen in de aandacht gerichte cognitieve therapie. Met zeer veel plezier gelezen en geleerd. Goede handvatten voor de praktijk.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste anoniem, bedankt voor uw positieve feedback. We wensen u veel succes met het toepassen van de lesstof in de praktijk. Graag tot ziens bij CIVAS.

Holland casino

Prettige manier van leren

De opleiding Vitaliteitscoach van CIVAS is een duidelijk en brede opleiding voor iedereen die meer wilt weten over vitaliteit. De thuisstudio stof en opdrachten zijn duidelijk en bieden je de... De opleiding Vitaliteitscoach van CIVAS is een duidelijk en brede opleiding voor iedereen die meer wilt weten over vitaliteit. De thuisstudio stof en opdrachten zijn duidelijk en bieden je de mogelijkheid in eigen tempo te studeren.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste anoniem, hartelijk dank voor uw positieve reactie op onze opleiding Vitaliteitscoach. Met vriendelijke groet, Team CIVAS

Een hele fijne opleider

Fijne begeleiding en bij problemen wordt er meegedacht. Ook wanneer er door omstandigheden niet binnen de gestelde tijd de studie afgerond kon worden was het geen probleem uitstel te krijgen. Super!