X de Groot

Heel goed.
De leerstof is uitgebreid en duidelijk beschreven.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste mevrouw de Groot, bedankt voor uw positieve feedback over de opleiding Coaching. Hartelijke groet, Team CIVAS

Kim

(Bewerkt)

Verouderd materiaal. Na overleg wordt nu de studie 'homeopathie voor dieren' gelukkig herzien.

Ik heb veel geleerd over de aandoeningen en mogelijke oorzaken die erachter kunnen zitten. Daar heb ik zeker van geleerd maar voor mij was de studie helaas niet voldoende om te kunnen toepassen in de praktijk.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste Kim, hartelijk dank voor uw feedback. Wij nemen uw verbeterpunten mee voor de herziening. Vriendelijke groet, Team CIVAS

Superfijn om in mijn eigen tempo te leren, fijne manier van bevraging en examinering

Remko Batelaan / Praktijk Batelaan (io)

Civas is een opleider met een mooi, uitgebreid en, binnen de diverse vakgebieden, breed aanbod aan opleidingen en cursussen. Alles wordt professioneel en snel opgepakt. Van bestelling tot after... Civas is een opleider met een mooi, uitgebreid en, binnen de diverse vakgebieden, breed aanbod aan opleidingen en cursussen. Alles wordt professioneel en snel opgepakt. Van bestelling tot after sales en het opsturen van je diploma.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste meneer Batelaan, bedankt voor uw positieve review. Graag tot ziens bij CIVAS.

Duidelijke cursus, opzet goed, studietijd 5 uur per week goed te doen

Judith

Zeer fijn in eigen tempo te doen.
Ruim aanbod in opleidingen en ook op verschillende niveaus. Makkelijke online leeromgeving en bij vragen ook redelijk snel antwoord terug.

Angela Guerrero

Goede lessen, prettige sfeer.

elatuszynska2612@gmail.com

Ik ben erg tevreden met Civas en blij dat ik deze opleiding bij Civas kon volgen. Mijn studie duurde langer dat ik gedacht heb en kreeg ik hier alle begrip voor. Dank jullie wel.

Duidelijke cursussen

Dennis Kollaard

Ik ben zeer enthousiast en uiterst tevreden over Civas Opleidingen. Ik heb de opleiding Mental Coach kunnen onderbreken toen het nodig was en kon deze na de onderbreking weer oppakken. Afgelopen... Ik ben zeer enthousiast en uiterst tevreden over Civas Opleidingen. Ik heb de opleiding Mental Coach kunnen onderbreken toen het nodig was en kon deze na de onderbreking weer oppakken. Afgelopen januari heb ik na afronding examen gedaan en ben ik geslaagd. Ik raad Civas iedereen aan.

Reactie Civas Opleidingen:

Beste meneer Kollaard, gefeliciteerd met het behalen van uw diploma Mental coach. Dank voor de mooie woorden en graag tot ziens bij CIVAS.