Heel goed
Positief en leerzaam
Een fijne opleiding met inhoudelijk veel diepgang, en een prettige manier van thuis studeren op mijn eigen tempo.
Reactie Civas Opleidingen:
Beste mevrouw Munnecom, hartelijk dank voor het compliment. We hopen u in de toekomst wederom als student van CIVAS te mogen begroeten.
(Bewerkt)
De levering is 2x niet goed gegaan met post.nl . Nadat ik vanmorgen met Civas gebeld heb is er besproken dat ik het vandaag alsnog zal ontvangen. Ik heb het pakket zojuist in goede orde ontvangen en...
Reactie Civas Opleidingen:
Beste mevrouw Smits, we zijn blij te horen dat u het lesmateriaal in goede orde heeft ontvangen. We wensen u veel studieplezier!
Mega goed en makkelijk
Duidelijk lesmateriaal. Huiswerk insturen via internet werkt prima. Al met al zeer tevreden.
Klinische psychologie 1en2 geven een goed inzicht. Het materiaal is echter op punten achterhaald (inzichten van 20 geleden).
Prijs kwaliteit is prima. Bijzonder aan Civas is het brede aanbod op...
Reactie Civas Opleidingen:
Beste Peter, hartelijk dank voor uw feedback. De studies Klinische psychologie 1 en 2 zijn recent geheel herzien. Het lesmateriaal is weer helemaal up to date. We hopen u in de toekomst weer als...
Ik heb een aantal cursussen gevolgd bij CIVAS. Sommigen waren leuk, andere wat moeilijker maar allemaal waren ze boeiend.
Reactie Civas Opleidingen:
Hartelijk dank voor uw compliment. We hopen u nogmaals als student bij CIVAS te mogen begroeten
Op de praktijk gerichte studie die bij voldoende inzet zeker haalbaar is. Door mijn ruime aantal opleidingen gevolgd bij C.I.V.A.S. kan, ik de opleiding dan ook zeer aanbevelen.
Reactie Civas Opleidingen:
Beste, dank voor uw mooie woorden over studeren bij CIVAS. Met vriendelijke groet, het team van CIVAS Opleidingen