De opleiding kruiden was mooi om teleren
Duidelijk leermateriaal
Reactie Civas Opleidingen:
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de opleiding. we hopen je graag nogmaals bij Civas als student te verwelkomen.
Hi Inge. Wat fijn dat je zoveel baat hebt gehad bij de online vragenuurtjes. Dank voor je positieve feedback
Dank je wel voor je reactie Sandra en wat fijn om te horen dat je al meerdere opleidingen bij Civas hebt gevolgd en dat het je zo goed is bevallen! We hopen je natuurlijk in de toekomst weer te...
Dag Jose. Wat leuk dat je de opleiding als interessant hebt ervaren. Dank voor je feedback
Hartelijk dank voor je feedback! We hopen je weer te mogen verwelkomen bij Civas bij een van onze andere opleidingen!
Hai Bianca dank je wel voor je positieve review. De studiebegeleiders kun je benaderen via de telefoon en via de mail. In principe krijg je op je mail altijd antwoord.
Dank voor je feedback. De afdeling content doet zijn uiterste best om de opleiding zo up to date mogelijk te houden. Fijn dat je dit zo waardeert.