Slecht Moet alles na bellen Zelf alles door bellen en navragen Had wel iets meer verwacht van dit Verzekerings Kantoor
Is wel goed altijd goed behandeld
De medewerkers van Claeren zijn correct en denken mee, wat als prettig is ervaren
Dat als je vragen heb ergens over wat je niet helemaal begrijpt, want wees nu eerlijk de taal van verzekeringen zijn soms te ingewikkeld en veranderd nog weleens. Daar in is Claeren juist een...Dat als je vragen heb ergens over wat je niet helemaal begrijpt, want wees nu eerlijk de taal van verzekeringen zijn soms te ingewikkeld en veranderd nog weleens. Daar in is Claeren juist een verzekeraar, die de moeite neemt om je het goed uit te leggen, al is het soms 2 keer. Geen probleem is te groot, ben heel blij met deze vorm van verzekeraar.
Mijn ervaring met Claeren is zonder meer positief te noemen. Medewerkers stelden tijdens de telefonische melding relevante vragen over de aard van de schade en toonden inlevingsvermogen. De...Mijn ervaring met Claeren is zonder meer positief te noemen. Medewerkers stelden tijdens de telefonische melding relevante vragen over de aard van de schade en toonden inlevingsvermogen. De voortgang van de afhandeling verliep snel en adequaat.
Prettige samenwerking, wordt niet moeilijk gedaan.
Wij zijn zeer tevreden over Claeren. Hebben om deze reden sinds kort ons hele verzekerings pakket bij hen ondergebracht. Heerlijk zoals alles op een accurate snelle manier voor je...Wij zijn zeer tevreden over Claeren. Hebben om deze reden sinds kort ons hele verzekerings pakket bij hen ondergebracht. Heerlijk zoals alles op een accurate snelle manier voor je geregeld wordt. Een niet onbelangrijk detail is dat je heel snel iemand aan de lijn hebt bij telefonisch contact.
Zeer goed
Positieve ervaring er werd meegedacht naar de mogelijkheden