Goed al mis ik mijn tussenpersoon ,waar ik jarenlang contact mee had. En vindt het wel fijn dat ik als ik erom vraag toch mijn vertrouwde mensen aan de telefoon krijg . Gr Mevr Verhoeven .
Wij hebben al jaren al onze verzekeringen lopen bij Claeren. Dit continueren we, met name om de persoonlijke benadering en de adequate en snelle reactie op onze vragen. Dat vertrouwen is...Wij hebben al jaren al onze verzekeringen lopen bij Claeren. Dit continueren we, met name om de persoonlijke benadering en de adequate en snelle reactie op onze vragen. Dat vertrouwen is voor als klant belangrijk.
Uitstekende service in de afhandeling van vragen en meldingen.
Geheel is op een prettige manier afgehandeld. Had ik ook niet anders verwacht. M.Schellekens.
Mijn ervaring met Claeren algemeen is zeer goed, daarom was ik verrast over deze gang van zaken
Contact gaat via familielid. Geen duidelijk beeld hoe het daadwerkelijk gaat.
Ik ben nogal honkvast - van Renes naar Claeren was even wennen en uiteindelijk heb ik nog steeds dezelfde tussenpersoon. Alle andere medewerkers waren heel vriendelijk en ook heel correct. De...Ik ben nogal honkvast - van Renes naar Claeren was even wennen en uiteindelijk heb ik nog steeds dezelfde tussenpersoon. Alle andere medewerkers waren heel vriendelijk en ook heel correct. De follow-up vind ik heel goed gegaan. Blijk van betrokkenheid. Mijn geval was een dossiernummer en ik werd als persoon gezien en gehoord.