Ik heb onlangs 8 clematissen besteld. Deze waren goed verpakt. En zagen er prima uit.
Planten zagen er goed uit
Alles prima
Planten zagen er goed uit
Alles prima
GOEDE FRISSE PLANT ONTVANGEN.
GEEN.
veel keuze
Planten afgeleverd op de warmste dag tot nu toe, van de 7 bestelde planten lijken er tot nu toe 2 totaal niet aan te slaan. Jammer dat dit 2 van de 3 clematissen zijn. Geef beter aan hoe groot de...
Beste heer Vink,
Als besproken heeft de levering op de warmste dag geen enkele invloed gehad op de kwaliteit van de planten dankzij onze optimale verzendmethode. U heeft aangegeven dat de takjes...
Ik vond dat de planten goed en veilig waren verpakt. Ook de grote vond ik uitstekend, geen stekjes!
mooie sterke planten, goed verpakt mede daardoor in uitstekende staat ontvangen.
eenmaal in de volle grond lopen ze binnen twee weken allemaal uit.
Goede informatie over hoeveel klimplanten je nodig hebt en welke combinaties mogelijk zijn. Goedkoop.
Informatie toch soms wel wat rommelig en verwarrend. Informatie over hoe te planten moeilijk te vinden.
Veel internet en online kopen gedaan. JUllie hebben een prima indruk gemaakt en steken met producten , kwetsbare planten ver boven anderen uit.
Nee, gewoon zo blijven doorgaan.
super duidelijk en lekker snel bezorgd sneller als aan gegeven stond dus top voor herhaling vatbaar!!
geen de planten waren prima verpakt !!