Hans Molenaar

Snelle levering. Ik had groot pakket clematissen besteld. Deze planten zien er goed uit. Maar een klimroos, New Dawn red zag er slecht uit en is binnen een week dood. Ik zal nog een foto insturen.

Communicatie via mail

Product roos verbeteren !

Cor

Goede ervaring, snelle levering, enkele planten bloeien al,

Alles volgens website

dol op bloemen

Tot nog toe onbekend bedrijf voor mij....even zien of de planten aanslaan, kocht uitsluitend clematis...maar zo ja, dan kom ik terug

Rijke keuze uit soorten en mooi ingedeeld op vroeg bloeiend, geurend en groenblijvend!!

Bij de aflevering wa onduidelijk hoe de doos gehouden moest worden...ik denk datdaardoor de planten niet geheel ongeschonden uit de doos keamen, de losse aarde en de snippers lagen her en... Bij de aflevering wa onduidelijk hoe de doos gehouden moest worden...ik denk datdaardoor de planten niet geheel ongeschonden uit de doos keamen, de losse aarde en de snippers lagen her en der.....klein minpuntje....

En er staat ook niet bij of de vroege bloeiers het dit jaar eigenlijk nog gaan doen met bloeien...zou ook leuk zijn om te weten voor mensen die, zoalls ik, ook vroegbloeiers kopen...

Marleen Bottelier

Prima bedrijf

de planten zijn schitterend

naaktslakken verwijderen vóór de verzending !

Eerste bestelling,snelle levering,nog niet bekend hoe de kwaliteit vd aangeschafte planten is

Smits

Clematis online

De goedevverpakking van de planten en zelfs nog vochtig, prima

Misschien iets sneller leveren

O.Zijlstra

Vlot en correct

nee alles naar wens verlopen

Anne

Goede prijs en makkelijk te bestellen. Ik had veel aan de informatie.

Duidelijke beschrijving van de planten en over de verzorging. Op de website was het makkelijk navigeren.

Als je de website te lang open hebt staan verdwijnen de producten uit de winkelmand, hierdoor moest ik een aantal keer opnieuw alle producten opzoeken.

Goed verpakt

Snel en makkelijk