Zie onderstaande

n.v.t.

n.v.t.

(Bewerkt)

Bestelling via de website gedaan, maar ruim 1,5 week later nog altijd geen producten ontvangen. Slechte bereikbaarheid en niet klantvriendelijk. Er wordt gecommuniceerd dat ik de producten na 1,5... Bestelling via de website gedaan, maar ruim 1,5 week later nog altijd geen producten ontvangen. Slechte bereikbaarheid en niet klantvriendelijk. Er wordt gecommuniceerd dat ik de producten na 1,5 week alsnog in ontvangst moet nemen, terwijl mijn verwachting is dat de planten het totaal niet overleefd hebben.

Uiteindelijk de planten toch thuis gestuurd gekregen. Clematisonline bood aan om de planten te houden en gaf 50% van het bedrag retour. Indien de planten het alsnog niet overleven, worden ze vervangen of krijg ik het restant van de betaling terug. Toch netjes opgelost, ondanks alles. Daarom toch een goede referentie.

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste mevr. Denise Scholten,
Beste mevr. Denise Scholten,
Als besproken en blijkt uit uw foto's zijn de planten gelukkig (dankzij onze speciale verpakkingsmethode) inderdaad nog in prima conditie, ondanks de tijdsduur. Dit laatste daar PostNL, zoals u zelf aangaf, de route naar uw wijk niet goed weet te plannen (blijkbaar een 2-deling in de wijk waardoor het vaak misgaat).
Op uw emails (12 in totaal, waarvan 7 in het Pinksterweekeinde) hebben wij altijd binnen enkele uren gereageerd; helaas konden wij tijdens het Pinksterweekeinde PostNL niet bereiken om tot een sneller resultaat te kunnen komen. Vandaar ons aanbod om 50% korting te geven.
De planten zullen nu binnen enkele weken gaan bloeien! Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline-Team

Het vermelden van de meest ideale grondsoort.

Prima, snelle levering. Goede kwaliteit planten

Joanne Klas

Een fijne webshop met prima personeel en een hele goede service !

Top service, ook bij descrepancies

op het moment niet.

Kitty

Zeer tevreden met dit bedrijf! Duidelijke website en snelle levering.

Zeer duidelijke informatie over de (klim)planten op de website.

Luuk van Rens

Jammer dat een aantal van de planten geniet waren door bladeren en takken heen, één daarvan was daardoor zelfs doorgebroken! Verder redelijk tevreden.

Snelle levering!

Het bij elkaar nieten van de takken zorgvuldiger doen.

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste Luuk,
Beste Luuk,
Als besproken kan het soms voorkomen dat bij het aanbinden er een nietje net door een blad heengaat. Dat is niet erg daar de plant continue nieuwe bladeren aanmaakt. Ook deze plant heeft daar geen last van gehad. Mocht dat alsnog wel zo zijn dan heb je bij ons altijd 100% groeigarantie de eerste maanden.
Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline-Team

Zeer goed en snel.

X

X

Prachtig assortiment. Stevige gezonde planten.

Snelle levering en uitstekende plantjes

Na een vraag via de mail kreeg ik heel snel antwoord. De bestelde planten werden snel geleverd en zien er goed uit (staan nu 5 dagen in de grond, dus moet nog even afwachten of ze het allemaal gaan... Na een vraag via de mail kreeg ik heel snel antwoord. De bestelde planten werden snel geleverd en zien er goed uit (staan nu 5 dagen in de grond, dus moet nog even afwachten of ze het allemaal gaan doen. De planten werden heel goed aangeleverd en de hoogte van de bestelde planten voldeden zeker aan wat er besteld was. Er zaten nog 2 extra plantjes bij (had 36 hedra besteld) dus als er twee niet aanslaan heb ik nog steeds gekregen waar ik voor betaald heb. prima service!