Marijke van Hengstum

Super snel en goed.

Uitstekend

Keurige verpakking van de plantjes en snelle reactie van de infodesk.

Dini Wijnen

Prima bedrijf, snelle levering

Klantvriendelijkheid en After sales zijn niet van toepassing. Helaas werkt het kruisje niet

Bestelgemak en prompte levering

e.scholtens

Super levering en super snel

gewoon zo doorgaan

Bella

Goede ervaring

Planten van hele goede kwaliteit geleverd

Ik heb nix kunnen bedenken.zou ik heel blij zijn als ik andere soort planten zou kunnen kopen bij jullie van deze kwaliteit want ik bestel online ook bij andere bedrijven en dat valt vaak tegen??

Marianne

De plantjes werden heel snel en goed verpakt geleverd. Ze waren in goede staat. Ik heb ze geplaatst volgens de instructies op de website en labels en binnen een week hadden ze alledrie veel nieuwe... De plantjes werden heel snel en goed verpakt geleverd. Ze waren in goede staat. Ik heb ze geplaatst volgens de instructies op de website en labels en binnen een week hadden ze alledrie veel nieuwe blaadjes en knopjes. Heel blij mee!

De kwaliteit van de planten en de manier van verpakken, de hoeveelheid informatie over de plantjes.

Op de website is het niet duidelijk hoe groot de plantjes precies zijn en inhoud vam het winkelwagentje blijft niet lang bewaard. Zijn slechts kleine verbeterpunten, heel tevreden verder.

Bert van Erk Productions

Vomdt de plamtem iets aan de kleine kant. Maar ze zagen er wel goed en uit.

Heel goed. Snel geleverd en goed verpakt. Planten lijken ook goed aan te slaan

Clematis Summer Snow op de website Hoogte: tot 5 meter, mar op het bijgeleverde kaartje minder hoog!

Wat is waar?

Ellen

Goede en snelle levering van mooie planten .