Duidelijke website met goede informatie over hun producten.
Snelle levering en goed verpakt. Mooi product geleverd gekregen.

Duidelijke website met goede en duidelijke informatie over het product

Snelle Redactie, nette levering

Lida Zwaan

De bestelling was zeer zorgvuldig ingepakt. Ons complipent daavoor!

wakkers

Over geleverde product niet echt tevreden. kwaliteit is laag.

nvt. zie hieronder

bijzonder dat niet gevraagd wordt of je tevreden bent over het aangeschafte product, dat is toch wat je wil als bedrijf, dat je een mooie product verkoopt?! Want over boven genoemde vragen ben ik... bijzonder dat niet gevraagd wordt of je tevreden bent over het aangeschafte product, dat is toch wat je wil als bedrijf, dat je een mooie product verkoopt?! Want over boven genoemde vragen ben ik wel tevreden over alleen vind de afgeleverde planten erg slechte kwaliteit en erg klein. Ik heb voor E90 gekocht bij jullie, maar dat vind ik het echt niet waard. De foto's op internet zijn veel mooier dan dat de werkelijkheid is.

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste Simone Wakkers,
Beste Simone Wakkers,
Als besproken zijn de planten nog vol in de groei (begin maart) en bloeien ze later in het jaar pas (zoals op de foto's op onze website). Het zijn sterke planten met meerdere takken en 2 jaar oud. Wij geven 100% garantie op de planten zodat je zeker weet dat deze ook prachtig gaan groeien en bloeien dit jaar!
Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline-Team

huisman jmh

Goede ervaring

Goede en snelle service.de planten zien er goed uit
En veilig verpakt voor transport.

Tot nu toe goed.

Mooie website

Afwachten of de planten van goede kwaliteit zijn ,wortelgestel zag er goed uit !

Claire

Heel goed, planten waren netjes verpakt en kwamen in goede conditie aan( en ook snel geleverd)
Ik zal zeker nog een keer bestellen

Snelle kevering

Jacqueline

Handige en overzichtelijke site. Bestellen ging vlot en de bezorging was heel snel. De clematissen die ik besteld heb vind ik wel erg klein, op zich geen ramp als ze snel aanslaan maar zien er zo... Handige en overzichtelijke site. Bestellen ging vlot en de bezorging was heel snel. De clematissen die ik besteld heb vind ik wel erg klein, op zich geen ramp als ze snel aanslaan maar zien er zo op het oog heel kwetsbaar uit.

Helder, duidelijk en overzichtelijk

De verwachting is dat je grotere sterkere planten ontvangt.

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste Jacqueline,
Bedankt voor de mooie feedback.
Beste Jacqueline,
Bedankt voor de mooie feedback.
Met betrekking tot de hoogte van de Clematissen: op dit moment zijn de Clematissen net aan het uitlopen (2 weken terug waren het zelfs nog op het oog dode takken). De komende weken zullen de planten in hoogte verdubbelen! En dit jaar zelfs nog bloeien, dus dat gaat helemaal goedkomen.
Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline Team