Earl

Als verhuiscadeau heb ik voor op balkon een mix van gekleurde en geurende klimplantjes gegeven. de beschikbare ruimte voor deze plantjes was 140 cm. Hierbij werd ik door Hans uitstekend geadviseerd.... Als verhuiscadeau heb ik voor op balkon een mix van gekleurde en geurende klimplantjes gegeven. de beschikbare ruimte voor deze plantjes was 140 cm. Hierbij werd ik door Hans uitstekend geadviseerd. Zo wees hij mij er bijvoorbeeld ook op dat ik op het punt stond zowel de: Vitalba als de Summer Snow aan te schaffen. Omdat deze een beetje hetzelfde zijn opperde 1 van de 2 vervangen door een andere snelle groeier die flink bloeit bijvoorbeeld de Montana.
Om kort te gaan de bestelde Clematissen werden snel en heel goed verpakt geleverd, vielen goed in de smaak, fleurden sindsdien het balkon op en hopelijk nog vele jaren.
Hans, hartstikke bedankt.

Groet,
Earl

Zeer goede verpakking
Duidelijke communicatie
Klantgericht advies

Geen kunnen vinden

Bedrijf telefonisch niet bereikbaar
Zou fijn zijn indien zij ook tuinaarde zouden leveren

M. Boelens

Makkelijk, snel en duidelijk, prima collectie. Ik ben er blij mee.

Collectie kwaliteit ok

Tuin is vol, strenge winter koop ik weer nieuwe!!

De bestelling voldeed aan de beschrijving op de site en er was een zeer snelle levering!

De planten waren erg goed geworteld.

niet bepaald

niet bepaald

Voor de eerste keer via internet planten gekocht en laten bezorgen. Zie commentaar verderop..

De verpakking vond ik onvoldoende. Het leek allemaal heel solide en slim met stokjes, maar er waren clematissen bij die veel gebroken takken hadden en/of een erg losse wortelkluit waardoor bij het... De verpakking vond ik onvoldoende. Het leek allemaal heel solide en slim met stokjes, maar er waren clematissen bij die veel gebroken takken hadden en/of een erg losse wortelkluit waardoor bij het uit de pot halen veel verloren ging. Ook was de grote doos eromheen veel te slap. Het formaat vraagt om een steviger soort karton, mede omdat een kartonnen doos met vochtig materiaal nog slapper wordt door het vocht. Er wordt natuurlijk flink gesjouwd en gegooid met deze dozen bij Postnl en dan moet de doos wel erg stevig zijn en wat erin zit zodanig verpakt dat er niets kan verschuiven of knakken. Het blijft een hachelijke onderneming op deze manier internetwinkelen met 'levend' materiaal. Ik weet niet of ik nog een keer iets zou bestellen..

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste mevrouw Spuijbroek,
Beste mevrouw Spuijbroek,
Bedankt voor uw feedback. Met betrekking tot onze verzendmethode: door onze jarenlange ervaring met het verzenden van planten per post is deze zeer goed te noemen (zie ook de beoordelingen van bijna alle andere klanten). De doos is juist flexibel zodat de planten (met verschillende lengtes en potmaten) er strak in komen te zitten en daardoor geen kant meer uit kunnen (en tegen een stootje kunnen). Door de potten ook nog eens goed in te pakken blijven de planten ook goed vochtig. Mocht er bij u iets misgegaan zijn bij de verzending: u heeft altijd 2 maanden garantie op alle planten! Wij vernemen dan graag van u zodat we dit snel kunnen oplossen.
Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline-Team

wolvers

Goede info,snelle levering,keurig produkt

zorgvuldig verpakt,goede info website

Nvt

Geen. Ik hoop alleen wel dat de plantjes goed aanslaan....

Ivo Evers

Mijn eerste indruk over ClematisOnline is goed, heel makkelijk kun je bestellen. Het produkt wat je krijgt is goed verpakt en van goede kwaliteit.

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste Ivo,
bedankt voor de positieve feedback.
Beste Ivo,
bedankt voor de positieve feedback.
Met betrekking tot de snelheid van leveren. We leveren altijd binnen 3-5 dagen na bestelling, maar door Koningsdag net na het weekend en uw bestelling net voor het weekend konden we in dit geval niet eerder uitleveren. Via email hebben wij u hiervan op de hoogte gebracht. Misschien is deze email in de SPAM box terecht gekomen?
Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline-Team

je krijgt wat je vraagt.