Bestelling gedaan, super snel geleverd en klasse producten gekregen en dat via een pakket dienst. Super
Voor een pakket zending super,planten waren erg goed verpakt en beschermd. Klasse
Nee dank u
Ik ben erg tevreden over de conditie van de planten
Hoop er vaak van te geniete.
Gezonde en goed ogende planten.
Ivm goede conditie denk ik dat de planten zonder probleem zullen groeien.
Minder verzend kosten.
Ik heb 100 klimop planten en 12 clematisplanten besteld voor een hekwerk van 25 meter lang. Ik ben meer dan tevreden over de goede service en snelle levering.
De planten zijn erg goed verpakt voor transport. Alle planten (meer dan honderd) zijn onbeschadigd aangekomen. Erg goede service dat ik geen transportkosten hoefde te betalen omdat ik zo veel had...
Wij vonden het heel fijn dat wij voordat we tot aankoop overgingen vlot via de mail enkele vragen konden stellen en daarop vlot antwoord kregen.
Via Google gevonden toen ik een groenblijvende klimplant zocht. Besteld, snelle levering, alles prima!
De bestelde clematis was heel goed en zeker verpakt zodat er geen schade op kon treden tijdens transport.
Geen.
18 x toscaanse jasmijn gekocht - beplanting voor een schutting; alles was uitstekend verpakt, de hovenier was verrast over de mooie gezonde planten.
ik kende dit bedrijf al; mijn zoon bestelde enkele jaren geleden planten voor de terrassen van zijn appartement - in parijs! was geen enkel probleem, en alles doet het nog steeds bijzonder goed.
geen!
5 clematissen gekocht. Prima en snelle levering. Nog even afwachten of alle planten aanslaan.
Alles snel afgewerkt, bevestigd en netjes geleverd.
snelheid en bevestiging order