J.BOEKHOUT

Voor de eerste maal goede ervaring!!!!

Goed en snel verlopen.PLanten netjes ingepakt.

Goede info en groot aanbod

Geen idee wat After sales voor staat.Zou leuk zijn als dat ergens staat.

j rombouts

Ik heb well planten bij U gekocht maar moet nog wel afwachten of deze goed zijn ,pas 2 weken geleden geplant

Dit is de eerste ervaring met het bedrijf,de levering voldeed perfect enkel spijtig dat de leveringsprijs hoger was dan de aankoopprijs. Ik zal volgende maal meer moeten bestellen :)

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste Lieven,
Beste Lieven,
Bedankt voor de positieve feedback. Met betrekking tot de verzendkosten: vooraf hebben we per email aangegeven dat verzendingen naar België iets duurder zijn dan binnen Nederland. Hierdoor wordt de verhouding planten/verzendkosten inderdaad negatief beïnvloed. Hopelijk tot een volgende keer.
Het ClematisOnline-Team.

Janny Kok

Nog heel weinig ervaring.
Hoop vaker iets te bestellen.

Heb nog maar 1 x iets besteld zag er perfect uit.
Nu nog een kabouter die de planten er in zet....

Een kabouter dus haha

Annemarie Smits

Ik heb onlangs 5 clematissen gekocht en die kwamen netjes verpakt aan. De levering was snel en mijn vragen omtrent planting, verzorging e.d. werden keurig, snel en uitgebreid beantwoord.

Zie boven de omschrijving bij ervaring met bedrijf.

Niet van toepassing.

Duidelijke informatie op de website over de producten en het bestellen. Snelle service en degelijk verpak.

Zie boven

Er stond ergens op de site dat je kon aangeven op welke dag je de bestelling geleverd wil hebben, maar bij het doen van de bestelling werd die mogelijkheid niet gegeven. Ik zou dat wel prettig... Er stond ergens op de site dat je kon aangeven op welke dag je de bestelling geleverd wil hebben, maar bij het doen van de bestelling werd die mogelijkheid niet gegeven. Ik zou dat wel prettig vinden als dat wel kan.

Tom Nellen

Eigenlijk alles perfect, in ieder geval alles wat je als klant zou wensen. Goede kwaliteit, groot assortiment, snelle verwerking van de order en goed verpakt. Bravo voor deze webwinkel!

De levering van (bij klimop) enkele planten meer dan besteld.

Ik moet er erg over nadenken, dus: nee.
Met de after sales service heb ik geen ervaring dus ook geen beoordeling.