J Heuvelmans

Tot nu toe prima, als de planten ook nog eens goed gaan groeien ben ik tevreden.

tot nu toe prima, als de planten ook nog eens goed gaan groeien ben ik tevreden.

op de site staat oa een kolom voor kliomrozen doch er zitten geen producten achter, Verwijder gewoon wat je niet hebt. Bij de levering zat geen kaartje met daaroop per plant de verxzorgtips, dat is... op de site staat oa een kolom voor kliomrozen doch er zitten geen producten achter, Verwijder gewoon wat je niet hebt. Bij de levering zat geen kaartje met daaroop per plant de verxzorgtips, dat is wel jammer

Reactie ClematisOnline.nl:

Beste John,
Bedankt voor de feedback.
Beste John,
Bedankt voor de feedback.
Bij iedere plant leveren wij tevens een etiket met advies over ’hoe te planten’ en ’wanneer te snoeien’. Daarnaast is bij de verzending door ons een email verzonden met links naar ’planttips’ en ’snoeitips’ waardoor deze informatie aanwezig zou moeten zijn.
De kimrozen zijn vanaf maart weer volop verkrijgbaar.
Veel plezier van de planten,
Het ClematisOnline Team

Jslomp

Uitstekend

Kwaliteit

Gijzaen

Positief

site is overzichtelijk, snbelle levering

Snelle levering, plant goed en veilig verpakt

Claudia

Mijn ervaring is erg goed. Ik kreeg hele mooie planten opgestuurd en de levering was snel. De telefonische hulp was ook snel en goed. Ik ben erg tevreden en zal in de toekomst zeker weer bestellen.

Door een late levering van de leverancier kwam mijn bestelling 1 week later dan gepland. Hierop werd gelijk door clematis online een extra plant aangeboden als compensatie. Dit heb ik erg gewaardeerd.

Van de Bergh

Goede kwaliteit planten! Zeer netjes verpakt.

goede kwaliteit planten! Zeer netjes verpakt.

Arnaoutoglou- Kettenburg

Duidelijke informatie omtrent producten en bestel procedure. Levering zoals aangegeven. Prima producten ontvangen.

duidelijke informatie over producten, bestelprocedure enz.

niet, misschien nog iets snellere levering?

Zeer klantvriendelijk bedrijf met snelle en goede levering.

Zeer klantvriendelijk bedrijf met snelle en goede levering.

Pieter

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

zeer goede website met alle info die je kunt wensen, als de planten het goed gaan doen is het top

Misschien info geven over evt. voorkomende plantenziektes en hoe dit op te lossen