M. Verbeek

Clematis online

Goede informatieve website.

De planten werden geleverd in een kartonnen doos, waarin de helft van de planten op z’n kop stonden. Hierdoor is een aantal planten beschadigd. Zelfs 3 zijn er inmiddels dood gegaan, erg jammer want... De planten werden geleverd in een kartonnen doos, waarin de helft van de planten op z’n kop stonden. Hierdoor is een aantal planten beschadigd. Zelfs 3 zijn er inmiddels dood gegaan, erg jammer want deze clematissen kosten ca € 12 per stuk. Wellicht is een andere manier van leveren, waardoor de planten elkaar niet beschadigen, een mogelijkheid?

Reactie ClematisOnline.nl:

Inmiddels is uit de correspondentie gebleken dat de planten niet door de verzending zijn beschadigd, maar het probleem al bij levering door onze leverancier is ontstaan. De planten worden dan ook... Inmiddels is uit de correspondentie gebleken dat de planten niet door de verzending zijn beschadigd, maar het probleem al bij levering door onze leverancier is ontstaan. De planten worden dan ook uiteraard vervangen.
Wij verpakken de planten dusdanig dat beschadiging tijdens transport bijna niet voorkomt; mocht dit wel voorkomen dan ontvangt de koper uiteraard nieuwe planten! Dit valt onder onze 100% garantie.
ClematisOnline

hennie v honk

bij een vraag krijg je meteen een reactie en bij een klacht wordt zeer correct gehandelt

als de bestelling is gedaan wordt je goed op de hoogte gehouden van wanneer je het pakketje kunt ontvangen
En ze hebben een super service naar de klant toe

ga zo door

Ik ben zeer tevreden over de manier van handelen en leveren.En het product zelf daarover ben ik ook ruimschoots ttevreden.

Tuinliefhebber

Goede website. producten goed verpakt en netjes op tijd geleverd

Goede website. producten goed verpakt en netjes op tijd geleverd

Cees

Bestellng op datum afleveren

pauline

Vlotte levering, waarbij gedacht werd en de feestdagen, en gigantisch goede service. Een plant kreeg ik , na het sturen van een foto opnieuw, omdat hij niet aangeslagen was! Dat is pas klantgericht!

Dat ik , na mijn klacht, dat er eentje niet aangeslaegen was, er meteen mail kwam om op mij te reageren.
En ja, er werd een nieuwe plant bezorgd!

bouwe mensing

Prettig zaken doen met dit bedrijf

goede en degelijke verpakking

nee, ik zou zeggen ga zo door

D van Biene

Positief.

Goed verpakt.

aanvinken hoeveelheid op site.
faq makkelijker vindbaar maken.

Monique P

Super goed en snelle uitbreide hulp bij vragen

Super goed en snelle uitbreide hulp bij vragen

Nee ze hebben mij perfect geholpen

Sijdzes

Goed en duidellijk