Cosynl

Bestellen is eenvoudig. Leverkosten zijn laag. Planten werden goed ingepakt en snel geleverd.

Eelco Hellinga

Persoonlijke informatie, snelle levering, goed spul!

Persoonlijke informatie, snelle levering, goed spul!

Bep Kuijper

Goede service en mooie planten. Keurige en vlotte oplossing van een "vergeten" bestelling.Mijn dank hiervoor.

na een niet geleverd plant, heb ik hierover een mailtje gestuurd, ik kreeg heel snel een mailtje terug met exuses . Heel netjes en de toscanse jasmijn werd twee dagen later al geleverd, met een... na een niet geleverd plant, heb ik hierover een mailtje gestuurd, ik kreeg heel snel een mailtje terug met exuses . Heel netjes en de toscanse jasmijn werd twee dagen later al geleverd, met een mooie clematis extra voor het ongemak. geweldige service vindt ik dit! Heel erg bedankt hiervoor!

Nee.

Tanja Kruk

Goede website, makkelijk bestellen, reactie na bestellen uitstekend(o.a. laagste prijsgarantie omgezet in levering extra plant) en geheel binnen termijn geleverd. Prima!

goede website, makkelijk bestellen, reactie na bestellen uitstekend(o.a. laagste prijsgarantie omgezet in levering extra plant) en geheel binnen termijn geleverd. Prima!

cor van eijk

Positief

uitgebreide keuze

tuinliefhebber

Goede ervaring. Heb ook buurvrouw deze webwinkel aanbevolen. Die heeft ook besteld.

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

Dineke Visser

Gemakkelijk te vinden op internet. Ze geven goede informatie over hun produkten

nee het is goed zo

nee

Ernestien

Duidelijke site, snelle service maar vooral goede informatie over verloop van de bestelling, dat is erg prettig. Niet onbelangrijk, de clematis arriveerde in goede staat en is goed aangeslagen!

informatie over verloop bestelling erg goed,
Goed product

J.Philippi

Correct en snel

Ze hebben veel

Ben tevreden over het product wat zou ik meer willen?

Ruud Mooijman

Bestelling Toscaanse Jasmijn vlot afgehandeld en goed verpakt aangekomen

Bestelling Toscaanse Jasmijn vlot afgehandeld en goed verpakt aangekomen

Info m.b.t. zorg als grondsoort, bemesting e.d voor Toscaanse Jasmijn in een pot voor het balkon te summier.