Prima ervaring

Planten zagen er goed uit bij bezorging

Snelle en nette levering

Snel en nette levering

Goede informatievoorziening

De verpakking was zeer goed. De (8) planten waren goed verpakt dat ze zonder schade zijn geleverd.

Alles is duidelijk

Prima levering; planten zien er goed uit.

In bijna alle planten zaten mooie bloemknoppen.

Op dit moment geen.

De verzending van de planten is prima verlopen. Ze zaten erg goed ingepakt en al met al werd het binnen 5 dagen thuis bezorgd.

Zeer goed, houden zich aan de afspraken. Snelle levering.

Snelle levering, houden zich aan de afspraak

Nvt

De wijze van bestellen en levering was top. Moet nog even blijken of de plantjes het redden

Yvonne

Goede ervaring, snelle levering, goed verpakt, vlotte klantenservice via mail.

Overzichtelijke site, dus makkelijk kiezen en bestellen. Levering ging snel. Ik vroeg met af hoe de planten ingepakt zouden zijn, zodat ze niet uitdroogden, beschadigden of alle aarde verloren. Maar... Overzichtelijke site, dus makkelijk kiezen en bestellen. Levering ging snel. Ik vroeg met af hoe de planten ingepakt zouden zijn, zodat ze niet uitdroogden, beschadigden of alle aarde verloren. Maar ik vond het heel ingenieus en goed gedaan. Ook de track-and-trace voldeed uitstekend, inclusief alle bijbehorende mailtjes. Daardoor waren de planten in uitstekende conditie toen ik ze kreeg. Alle lof.

De overzichtelijkheid van de site en de kwaliteit van de geleverde planten, ook na verzending.

Helaas belandden alle mailtjes in mijn spam-box, zodat ik ze eerst niet kon vinden, Misschien een tip om die mogelijkheid op de site te vermelden. Mailtjes werden niet supersnel beantwoord, maar wel... Helaas belandden alle mailtjes in mijn spam-box, zodat ik ze eerst niet kon vinden, Misschien een tip om die mogelijkheid op de site te vermelden. Mailtjes werden niet supersnel beantwoord, maar wel heel vriendelijk.