Bestelling uitstekend verpakt

sterke en goed bewortelde planten

xxx

Romke Wolters

Alles keurig netjes ingepakt en snel ontvangen. Ook een snelle en positieve reactie op een vraag. Nu maar hopen dat alles goed aanslaat. De kwaliteit ziet er goed uit al had ik gehoopt dat de... Alles keurig netjes ingepakt en snel ontvangen. Ook een snelle en positieve reactie op een vraag. Nu maar hopen dat alles goed aanslaat. De kwaliteit ziet er goed uit al had ik gehoopt dat de klimplanten iets groter waren. Qua prijs is ClematisOnline een goede marktspeler online.

Snelle en correcte afhandeling en een goede kwaliteit van producten zover ik dat kan beoordelen. Planten uitstekend verpakt.

Ik vond zoals genoemd de klimplanten er wat klein uit zien.

Stefan

Geweldige service! Per abuis een verkeerde clematis ontvangen en pas bij bloei opgemerkt. Professioneel opgelost door Clematis-online.

Professionele service.

Goede ervaring

Snelle levering en de producten zijn met zorg verpakt

Neenee

Poort

Super snel goed

Snel

Het was vreemd om de planten in een doos opgestuurd te krijgen.

Goed met wortel gevulde planten. Wel erg klein voor de prijs

Geen idee

Behulpzaam en ruime keuze en vriendelijk geholpen

Vriendelijk

Zou niet weten

Hijmans

Prima levertijd en de plantjes waren goed verpakt en in goede conditie!

De goed verpakte plantjes. De aarde mooi vochtig en ook zo verpakt dat de aarde er niet uit kon vallen. Ook vind ik de gehanteerde prijzen heel netjes, er zijn websites die durven voor een... De goed verpakte plantjes. De aarde mooi vochtig en ook zo verpakt dat de aarde er niet uit kon vallen. Ook vind ik de gehanteerde prijzen heel netjes, er zijn websites die durven voor een standaard soort clematis wel het driedubbele te vragen...

Ik zou zelf nog veel meer aanbod willen zien in klimplanten, er zijn bijvoorbeeld zo ontzettend veel mooie clematissen, er worden toch wel vooral de wat meer gangbare soorten verkocht.

Goeie en snelle service. Plantjes zien er goed uit.